استقرار ۳۰ آمبولانس در معابر عمومی پایتخت/تبدیل شبکه های بهداشت روستایی به مرکز فوریت های پزشکی

خبرگزاری شبستان: رییس فوریت های پزشکی کشور با اشاره به افزودن ۲۰۰ موتور آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور، گفت: ۳۰ آمبولانس در معابر عمومی تهران مستقر می شود تا به صورت سیار خدمات رسانی کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، پیرحسین کولیوند در مراسم چهل و یکمین سالروز تاسیس اورژانس گفت: نیروهای اورژانس علاوه بر کمک به سلامت مردم با روحیه جهادی خود در جهت آرامش بخشیدن به مردم نیز تلاش می کنند.

 

رییس مرکز فوریت های پزشکی کشور افزود: در حال حاضر کمبود نیروی انسانی یکی از چالش های اصلی است که باید با تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص بتوانیم خدمات تخصصی را ارتقا دهیم.

 

وی استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، حمایت از پایان نامه ها و ایجاد مراکز مناسب برای فوریت های پزشکی را برای کاهش تلفات ضروری خواند و گفت: همراهی بخش های درون سازمانی و برون سازمانی برای ایجاد آرامش و رسیدن به نقطه مطلوب خدمت رسانی لازم است.

 

کولیوند با اشاره به اهمیت حمایت مسئولان و همکاران برای رسیدن به نقطه مطلوب فعالیت‌های اورژانس تصریح کرد: هر یک از کارکنان اورژانس باید با نشاط و روحیه جهادی کار کنند چرا که در بسیاری مواقع با ورود به صحنه‌های دلخراش و مشاهده مصدومین علاوه بر کمک به حادثه‌دیدگان باید موجب آرامش خاطر بیمار و همراهان وی نیز بشوند.

 

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت از لحاظ ساختاری، تقویت تجهیزات، پدافند غیر عامل ناوگان‌ها و ... حمایت بسیاری در راستای ارتقای خدمات اورژانس داشتند، گفت: در اورژانس نیز مشکلاتی وجود دارد که با توسعه مراکز و تجهیز ساختمان‌های فوریت‌های پزشکی به عنوان اولویت اول و پس از آن افزایش ناوگان‌ها در جهت کاهش این مشکلات تلاش می‌کنیم.

 

کولیوند در ادامه با اشاره به افزودن 200 موتور آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور، گفت: 30 آمبولانس در معابر عمومی تهران مستقر می شود تا به صورت سیار خدمات رسانی کند.

 

کولیوند یادآور شد: توسعه امداد هوایی نیز به زودی اجرا می‌شود و همه این اقدامات در راستای تغییر ساختار اورژانس و تبدیل آن به سازمانی فعالی و پویا است.

 

رییس مرکز فوریت های پزشکی کشور از راه اندازی 7 پایگاه اورژانس هوایی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با افزایش اورژانس هوایی زمان خدمات رسانی به مصدومان به ویژه حادثه دیدگان تصادفات رانندگی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

 

وی درباره خدمات رسانی به مناطق محروم گفت: خدمات رسانی به حوادث جاده های روستایی را گسترش خواهیم داد که برای تحقق آن، شبکه های بهداشت مستقر در روستاها را که 16 ساعت در روز فعال هستند و یا شبانه روزی خدمات ارائه می دهند به پایگاه فوریت های پزشکی تبدیل می کنیم.

 

کولیوند، راه اندازی دانشگاه اورژانس کشور را از دیگر برنامه های در دست اقدام عنوان کرد و افزود: با تاسیس این دانشگاه، کارکنان اورژانس علاوه بر کسب دانش آکادمیک به تجربه و دانش عملیاتی نیز دست می یابند.

 

وی با اشاره به طرح تشکیل سازمان اورژانس کشور اذعان داشت: با تبدیل مرکز اورژانس به سازمان اورژانس می توانیم حوادث را به خوبی فرماندهی کنیم و فرصت مناسبی است که اورژانس کشور را توسعه دهیم.

 

کد خبر 574689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha