به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مهدی عباسی، رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان، صبح امروز(16 مرداد) در جمع کارکنان و پرسنا جهاد دانشگاهی زنجان با اشاره به تأسیس جهاددانشگاهی در 16 مرداد 59 گفت: امام راحل پس از پیروزی انقلاب اسلامی، حرکت جهادی را بهعنوان رمز بقای این انقلاب اعلام کرده و فرمان تأسیس جهاددانشگاهی را برای فعالیت در عرصه علمی و دانشگاهی صادر کردند، لذا استفاده از عنوان جهاد برای این حوزه، نشاندهنده اهمیت بالایی است که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برای این بخش قائل بودند.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان با اشاره به فعالیتهای این نهاد در عرصه های مختلف در سطح کشور، افزود: امروز به جرأت میتوان ادعا کرد که جهاددانشگاهی، بزرگ ترین و مهمترین مجموعه پژوهشی در کشور است.
عباسی افزود: این نهاد، امروز با داشتن 43 واحد جهاددانشگاهی، سه پژوهشگاه، 15 پژوهشکده، حدود 840 گروه پژوهشی و 110 مرکز خدمات تخصصی، دو پارک علمی و فنآوری و هشت مرکز رشد در سراسر کشور، هزاران نفر از محققان، پژوهشگران و نخبگان علمی کشور را تحت پوشش قرار داده است.
وی با بیان اینکه تا به حال بیش از 217 اختراع توسط جهادگران دانشگاهی به ثبت رسیده است، افزود: همچنین بیش از 2 هزار و 974 مورد مقاله علمی در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی به رشته تحریر در آمده و بیش از هفت هزار و 880 طرح پژوهشی نیز در رشتههای فنی و مهندسی، علومانسانی، علومپایه، علومپزشکی و کشاورزی به انجام رسیده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان از فعالیت 11 ساله این نهاد انقلابی به منظور بسترسازی و فراهم کردن زمینههای اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در حوزه اشتغال خبر داد و به راهاندازی سازمان اشتغال دانشآموختگان اشاره کرد.
وی یادآور شد: در حال حاضر این سازمان در قالب 22 شعبه رسمی در سطح کشور فعالیت داشته و در زمینه برگزاری دورههای تخصصی کارآفرینی، فعالیتهای پژوهشی در حوزه اشتغال و محور اطلاعرسانی شغلی، گام بر میدارد که در این راستا سایت جابیران و هفتهنامه بازار کار بهعنوان دو مرکز اطلاعرسانی مهم در زمینه اشتغال در کشور، زیر نظر جهاددانشگاهی فعالیت میکنند.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان زنجان، یکی از برنامههای اصلی این نهاد در استان را گام برداشتن در راستای اهداف مهم جهاددانشگاهی با وجود همه تنگناها و محدودیت امکانات و منابع مالی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این اختراعها دوره آزمایشی خود را با موفقیت به پایان رسانده است، گفت: امیدواریم بتوانیم با مساعدت ویژه استاندار زنجان، شاهد تولید نیمهصنعتی این محصول و حتی صادرات آن به سایر کشورها باشیم.
عباسی، حضور فعالانه در برگزاری همایشها و نمایشگاههای مختلف در سطح دانشگاهها و شهرهای استان را از دیگر بخشهای فعالیت جهاددانشگاهی استان برشمرد و افزود: از این میان، میتوان به برگزاری همایش بزرگ سلولهای بنیادی با موضوع کاربرد این سلولها در درمان بیماریهای صعبالعلاج و همچنین همکاری در برگزاری همایش "تجلیل از پژوهشگران برتر استان" اشاره کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر مرکز آموزش عالی علمیکاربردی جهاددانشگاهی زنجان در حدود 2 هزار و 300 دانشجو را تحت پوشش قرار داده است، گفت: این میزان تا پایان امسال به سه هزار دانشجو ارتقاء خواهد یافت.
عباسی با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی استان در حوزه اشتغال نیز بهدنبال برگزاری اولین جشنواره مجازی تجارت الکترونیک با رویکرد مشاغل خانگی است، اظهار کرد: ارائه آموزشهای کارآفرینی برای بیش از 35 هزار نفر ساعت و اجرای چندین طرح پژوهشی، از جمله تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایهگذاری استان، از دیگر برنامههای اجرا شده در حوزه اشتغال این نهاد است.
پایان پیام/
نظر شما