رسانه کاربر محور، راهکاری برای اشتغال زایی جوانان

خبرگزاری شبستان: مسئول یک سایت رسانه ای کاربر محور معتقد است، «اقتصاد مقاومتی» یکی از محورهای اساسی در باور به اهمیت اشتغال زایی و استفاده از مهارت های انسانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، امروزه یکی از بسترهای موفق به منظور کارآفرینی، باور به مقوله اقتصاد مقاومتی است. اقتصادی که برمبنای آن چرخه های اقتصادی مملکت به سمت جلو حرکت کند و در مقابل تحریم ها و کاستی های موجود ایستادگی و در عین حال پویایی داشته باشد.

 

از این رو، بسیاری از جوانان و شایستگان که در حوزه کارآفرینی حرفی برای گفتن دارند و یا در زمینه اشتغالزایی توانایی منحصر به فردی را از همت خود به ثبت رسانده اند، شایسته تکریم و تقدیر هستند، هرچند در بسیاری از موارد کم لطفی هایی نیز نسبت به آنان وجود دارد. به هر روی سعی و اهتمام افرادی که در حوزه اقتصاد مقاومتی از خود اراده هایی را به ظهور رسانده اند، قابل نظر است.

 

افرادی که در حوزه کارآفرینی ورود می کنند همواره به سلاح «استقلال، آزادی و بینات» نیازمند هستند. این سه اصل که بر محور خودشناسی قرار دارد، می توانند پایه های استواری قلمداد شوند که به واسطه آن انسان به «انّ الی ربّک المنتهی» برسد.

 

خلاقیت و نوآوری، مولفه اصلی در کارآفرینی

 

به همین منظور پای میز گفتگو با کیارش سنجرانی واحد یکی از جوانان فعال در حوزه کارآفرینی در دفتر خبرگزاری شبستان در استان البرز می نشینیم و از این کارآفرین در خصوص حوزه کاری اش سوالاتی را می پرسیم.

 

سنجرانی واحد در خصوص این پرسش که مهم ترین انگیزه و دلیلی که زمینه فعالیت شما در خصوص بحث کارآفرینی و تلاش در این حوزه است، چیست؟ گفت: خلاقیت و نوآوری یکی از ۲ اصلی بود که همواره به آن باور و ایمان داشتم. به همین خاطر در بسیاری از مواقع که با موانع رو به رو می شدم سعی و اهتمام بر دور زدن مانع ها و خلق و ابداع راهبردها و راهکارهایی بود که بتوانم بر آن مشکلات فائق شوم.

 

این کارآفرین ادامه داد: آنچنان که نخستین اختراعی که داشتم در حوزه موسیقی بود. سازی با عنوان «تاریا» در سال 81 اختراع کردم، که به واسطه آن بتوان از موسیقی غرب در تلفیق با موسیقی شرق بهره گرفت و آخرین فعالیتم همکاری در تالیف کتاب آموزش شماتیک ریتم به قلم اردشیر بزرگ نیا است.

 

 

اشتغال زایی مهمترین دغدغه جوانان امروز

 

به گفته وی، یکی از مسائلی که در حال حاضر جامعه ما با آن روبه رو است، بحث اشتغال زایی است. امروزه بسیاری از جوانان ما که صاحب مدارک دانشگاهی و ظرفیت بالای علمی هستند به جهت عدم پذیرش ارگان های دولتی و استخدام، فصل بیکاری را می گذرانند.

 

این جوان هنرمند با بیان این مطلب که بر این باور بودم که بخش دولتی، تنها ظرفیت محدودی از اشتغال را در بستر جامعه را در بر دارد، عنوان کرد: امروزه بخشی از ظرفیت اشتغال و کسب درآمد که مرتبط با سازمان ها و نهادهای دولتی باشد، خالی است و به آن توجه لازم نشده و یا قدر مسلم آنطور که باید باشد، نیست.

 

وی با نظر به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به این نقطه نظر رسیدم که در بحث اقتصادی ما نیازمند یک برنامه و راهبرد متناسب با نیاز جامعه هستیم.

 

 

برون سپاری طرح ها، راهکاری استثنایی

 

این جوان کارآفرین و مخترع افزود: به همین دلیل با تحقیق و اندیشه در بحث کاستی ها و کسری ها متوجه یک مطلب شدم که در بسیاری از موارد ما بحث برون سپاری را نداریم و این خلاء موجود زمان بسیاری را به هدر می دهد.

 

وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: کمپین اقتصاد مقاومتی گروه مهندسی ما بر مبنای دو مولفه است، مولفه نخست کارآفرینی و دوم اقدام و عمل که بر مبنای این دو مولفه پروژه ها برون سپاری می شود.

 

این طراح سایت کارآفرینی تصریح کرد: با هدف برون سپاری پروژه های دولتی به منظور جلوگیری از رانت، رسانه کاربر محور http://codpen.ir  را طراحی کردم.

 

به گفته این جوان کارآفرین، در این رسانه کاربر محور بالغ بر 400 مهارت تعریف شده است، که افراد با ثبت نام و مهارت خود به کارفرما اجازه می دهند متناسب با نیاز خود از افرادی که مهارت مورد نظر را دارند استفاده کنند.

 

از این کارآفرین در خصوص میزان سرمایه این طرح می پرسیم و او در پاسخ می گوید: سرمایه ای که این طرح نیاز داشت در درجه نخست تخصص بود، همچنین در نظر گرفتن تمام مختصاتی که یک سایت کاربر محور باید داشته باشد.

 

سرفصل حرکت و پویایی و استمرار، انگیزه است و چه انگیزه ای از این بهتر که برای ایران بهتر باید تلاش و همت کرد. آنچنان که مرحوم شیخ صفایی حائری در کتاب نامه های بلوغ خطاب به فرزند بزرگتر خود در خصوص تشخیص راه در برابر هجوم تبلیغات آورده است: «در برابر هجوم تبلیغات، تو همیشه حساب سازمان و حساب شخص و حساب عمل را از یکدیگر جدا کن؛ که این سه، هر کدام معیار نقد جدا و روش نقد مجزا دارند. سازمان با اهداف و مبانی، با مرامنامه اش؛ و شخص با نیت و انگیزه اش؛ و عمل، با سنت ها و حدود محاسبه می شوند.»

 

 

کد خبر 574573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha