سردار حبیب سعیدفر، مدیرکل حفظ آثار و ارزش های اسلامی خوزستان، با بیان اینکه این استان خوزستان همواره مرکز توجه دشمنان بوده است، به خبرنگار شبستان گفت: لازم است موارد امنیتی_دفاعی با مسائل آموزشی ادغام شود و بر همین اساس از سال 87 پژوهشگاه علوم دفاعی (دفاع مقدس) مطرح شد و اولین پژوهشکده آن در استان خوزستان در حال ساخت است.
وی با اشاره به دایره استراتژیک در سطح کشور، خاطرنشان کرد: دایره انحصار علوم استراتژیک باید از نیروهای مسلح خارج و در دانشگاه های آزاد و سراسری در قالب علومی که درگیر مسائل اجتماعی است و بسیاری از مسائل به آن ربط پیدا می کند، به عنوان مقوله ای قابل قبول ارائه شود.
سردار سعید فر، با بیان اینکه استان هایی که به فراخور خود به این علوم نیاز دارند می توانند به آنها مجهز شوند، اضافه کرد: به همین منظور از سال 1378 یک مکانیزم قابل قبول تدوین و به تصویب رسید که بر اساس آن ورود نیروهای مسلح را به صورت کاملاً علمی در سطح دانشگاه ها مشخص می کند.
وی یاد آور شد: با توجه به اینکه خوزستان همواره یکی از نقاط مورد توجه دشمن بوده به همین دلیل باید بحث های امنیتی را با موضوع های دانشگاهی عجین کرد تا بتوان نیازهای استراتژیک استان را مشخص و بر روی آنها کار علمی انجام داد.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، افزود: این استان در ارائه 2 واحد درسی دفاع مقدس در دانشگاه ها اقدام کرده و در این راستا در طول سه سال متوالی توانسته رتبه نخست را در سطح کشور به لحاظ تعداد دانشجو، دروس ارائه شده، سکشن کلاس ها و... به دست آورد.
وی با بیان اینکه ورود به دانشگاه ها باید با طرح های پژوهشی و تحقیقاتی همراه و جوابگوی نیازهای استان باشد، ادامه داد: پژوهشکده علوم دفاعی که در خوزستان در حال اجرایی شدن است، در هیچ جای کشور وجود ندارد و در آینده دانشجویان در زمینه علوم دفاعی وارد این پژوهشکده می شوند.
وی با اشاره به هیئت امنای این پژوهشکده، بیان داشت: استاندار، دبیر منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه شهید چمران، فرماندهان ارتش و سپاه، 2 شخصیت علمی، سازمان جهاد کشاورزی و نماینده بنیاد شهید به عنوان اعضای هیئت امنای پژوهشکده علوم دفاعی خوزستان هستند.
پایان پیام/
نظر شما