خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: فناوری اطلاعات متشکل از چهار عنصر اساسی انسان، سازوکار، ابزار و ساختار است، به طوری که در این فناوری، اطلاعات از طریق زنجیره ارزشی که از بهم پیوستن این عناصر ایجاد میشود جریان یافته و پیوسته تعالی و تکامل سازمان را فراراه خود قرار میدهد: انسان: منابع انسانی، مفاهیم و اندیشه، نوآوری؛ سازوکار: قوانین، مقررات و روشها، سازوکارهای بهبود و رشد، سازوکارهای ارزش گذاری و مالی؛ ابزار: نرمافزار، سختافزار، شبکه و ارتباطات و ساختار: سازمانی، فراسازمانی مرتبط، جهانی.
بنابراین گزارش، کشورمان در طی سالها پیشرفت های بسیاری در حوزه فناوری اطلاعات داشته است و از تجارب کشورهای موفق نیز در این حوزه استفاده کرده است و در حال حاضر نیز کره جنوبی علاقمندی خود را برای همکاری در این حوزه با کشورمان اعلام کرده است. محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان در این باره به ایرنا گفته است: "کره جنوبی علاقمند برای گسترش همکاریها با ایران در بخش های مختلف است. این کشور می تواند در زمینه توسعه صنعت ارتباطات و فناوری (ITC) به شریک خوب ایران تبدیل شود. با توجه به پیشرفت های خوبی که کره ای ها در این زمینه داشته اند، دو طرف می توانند با توجه به اشتراکات موجود، سرفصل جدیدی برای همکاری های دوجانبه ایجاد کنند."
این گزارش می افزاید: در سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به کره جنوبی سه سند و یادداشت همکاری میان وزارت ارتباطات و فناوری ایران و شرکت های تابعه با طرف های کره ای به امضا رسید. امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت نیپا (NIPA) و سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره دولت الکترونیک هوشمند از جمله این اسناد است. شرکت «نیپا» بزرگترین سازمان فعال در زمینه «آی.تی» در کره جنوبی است.
همچنین امضای سند همکاری شرکت سامسونگ و پژوهشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره فعالیت های مختلف در زمینه تحقیق و توسعه(R&D)، همکاری های مشورتی و سرمایه گذاری در ایران و یادداشت تفاهم وزیر اطلاع رسانی و علوم برنامه ریزی کره جنوبی با همتای ایرانی از دیگر اسناد امضا شده در این سفر بود.
یادآور می شود: کره جنوبی دومین رشد سریع اقتصادی دنیا در چهار دهه اخیر را دارا میباشد. اقتصاد موفق کره جنوبی الگویی برای بسیاری از کشورهای در حال توسعه است. کره جنوبی اکنون دارای اقتصاد توسعهیافته چندین هزار میلیارد دلاری است و یکی از اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) میباشد و توسط بانک جهانی جزو اقتصادهای دارای درآمد زیاد و از دیدگاه صندوق بینالمللی پول و سیا بهعنوان یکی از اقتصادهای پیشرفته طبقهبندی شده است.
نظر شما