امر به معروف و نهی از منکر مؤثرترین شیوه تعامل اجتماعی

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: امر به معروف و نهی از منکر شیرین ترین و مؤثرترین شیوه تعامل اجتماعی است.

محمد جواد بیات، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: امر به معروف و نهی از منکر، شیرین ترین و مؤثرترین شیوه تعامل اجتماعی است و با انجام فریضتین به دیگران نشان داده می شود آمر به معروف و ناهی از منکر تا چه اندازه به سعادتمندی و تکامل آنها علاقمند است.

 

بیات افزود: در حقیقت امر به معروف و نهی از منکر نشانه سلامت اجتماعی و استقرار انضباط اجتماعی است، بیداری وجدان کار مسئولانه در لایه های جامعه ثمره ارزشمند امر به معروف و نهی از منکر است.

 

وی تصریح کرد: در عصر کنونی در کشورهای توسعه یافته با نمادینی مانند خود کنترلی و دگر کنترلی اجتماعی انجام می شود و می توان به جرأت گفت امر به معروف و نهی از منکر عالی ترین مدل دمکراسی در جهان است.

 

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان خاطر نشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در آموزه های دینی از جایگاه بلند و ویژه برخوردار است و اساس نبوت الهی بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده و اگر این فریضه به صورت صحیح در جامعه اجرا شود مانع نفوذ تهاجم دشمنان و تقویت بینش دینی و سیاسی مردم می شود.

 

بیات ادامه داد: عدم توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر منجر به ترویج فساد در جامعه می شود که دشمنان نظام به دنبال این هستند که مردم و جوانان را نسبت به این فریضه بی تفاوت کنند تا بتوانند در جامعه فساد را ترویج دهند.

 

وی اظهار داشت: ما وظیفه داریم که امر به معروف و نهی از منکر را بیاموزیم و نسبت به آن آگاهی و اشراف کامل داشته و پس از کسب این آگاهی به امر به معروف و نهی از منکر بپردازیم و این فریضه به معنای احساس مسئولیت کردن در برابر خود و همنوعان و نشانه خیر خواهی انسان ها به یکدیگر است و اگر به موقع انجام شود جامعه سالم پدید خواهد آمد.


پایان پیام/

کد خبر 57435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha