به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست دو روزه اتاق فکر گروه های سرود کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور امروز با حضور نمایندگان 9 استان در محل نخستین خانه سرود کانون های مساجد به میزبانی کانون فرهنگی و هنری الرحمن، مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه شریف ) یاسوج برگزار شد.
مجتبی میرزایی نسب، مدیرکل هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور در این نشست، شناسایی و استفاده از ظرفیت های نهفته مساجد را از اهداف ستاد عالی دانست و ادامه داد: یکی از این ظرفیت های مهم، شناسایی گروه های سرود در کانون های فرهنگی است.
وی با بیان اینکه ستاد عالی مساجد کشور در زمینه شعر دغدغه داشته و دارد، گفت: قبل از سخنان گهربار مقام معظم رهبری در ماه رمضان امسال، مهم ترین فعالیت هنری در کانون های فرهنگی و هنری بحث سرود بود که در سال 1391 در قالب سرود روستایی رضوی مطرح شد.
میرزایی نسب، عنوان کرد: ما اعتقاد داشتیم تنها هنر و رشته ای که می تواند مردم روستاها را با کارهای هنری درگیر کند، بحث سرود است و این موضوع با همکاری بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (علیه السلام) پیگیری و دنبال شد.
این مسئول هنری کشور، یادآور شد: با توجه به اهمیت سرود در کانون ها کار شناسایی و ساماندهی گروه های فعال آغاز و بیش از یک هزار و 280 گروه شناسایی و به نام کانون و مسجد به ثبت رسیدند.
وی اظهار داشت: سرود زمانی می تواند تاثیرگذار باشد که فرزندان ما در مدارس بتوانند آن را زمزمه کنند و باید در این زمینه راهکارهای لازم با هم فکری ارائه شود.
میرزایی نسب، به فرمان های نوروزی مقام معظم رهبری در ابتدای هر سال اشاره و خاطرنشان کرد: این فرمان در ابتدای هرسال سرلوحه فعالیت های ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد قرار می گیرد.
مدیرکل هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور، ضمن تاکید بر شناسایی ظرفیت سرود در کانون های فرهنگی و هنری، بیان داشت: گروه های سرود کانون ها باید تلاش کنند علاوه بر دیگر زمینه ها، در زمینه شعار و فرمان سال مقام معظم رهبری فعالیت داشته باشند.
وی آموزش را زیربنای فعالیت گروه های سرود دانست و افزود: با کار آموزشی می توان مربیان و گروه های سرود کانون های فرهنگی مساجد را تقویت کرد.
میرزایی نسب، با بیان اینکه ظرفیت های لازم در کانون ها برای سرودهای مذهبی و انقلابی وجود دارد، ابراز داشت: سال گذشته فضای رقابت، حمایت و آموزش برای برگزاری دوره های مختلف مهیا شد.
این مسئول هنری کشور، افزود: با پیگیری های صورت گرفته برای حدود 150 گروه اعتبارات لازم در نظر گرفته شد و در تلاش هستیم این حمایت ها مختص به گروه خاصی نباشد.
وی نسبت به ارائه راهکارهای لازم در زمینه فعالیت های منسجم گروه های سرود در کانون ها تاکید و خاطرنشان کرد: سرود به عنوان یک هنر می تواند جریان سازی لازم در زمینه های مختلف را در جامعه ایجاد کند.
میرزایی نسب، با بیان اینکه هر دو ماه یکبار یک استان می تواند میزبان این نشست های اتاق فکر گروه های گروه های سرود کشوری باشد، گفت: برگزاری نشست های مستمر و جمع بندی نظرات در زمینه سرودهای انقلابی و مذهبی می تواند در جهت پیشبرد اهداف ستاد و منویات رهبری تاثیرگدار باشد.
شایان ذکر است، نخستين گردهمايی مربيان گروه های سرود كانون های فرهنگی و هنری مساجد 9 استان كشور با عنوان «اتاق فكر سرود كانون های فرهنگی و هنری مساجد» با حضور مربيان سرود استان های اصفهان، فارس، خراسان رضوی، سمنان، مركزی، قم، قزوين، كرمان و يزد به مدت دو روز به ميزبانی یاسوج، مرکز كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد.
نظر شما