تحصیل دختران در راستای بالا بردن فرهنگ استان ضروری است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، اظهار داشت: تحصیل دانش آموزان دختر اهمیت ویژه ای دارد به طوری که برای بالا بردن سطح فرهنگ عمومی استان باید به تعلیم و تربیت دختران به ویژه در مناطق محروم و مرزی استان بپردازیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد تقی زاده، مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان، امروز(24 شهریور) در همایش بازگشایی مدارس گفت: در بحث بازگشایی مدارس باید مسئولان منطقه، مردم و خیران را درگیر کرد و از ظرقیت آنها برای بهبود مدارس استفاده کرد.

 

وی با بیان اینکه فعالیت های زیادی به منظور آماده سازی زیرساخت ها در مدارس انجام شده، افزود: امیدواریم استقبال مطلوبی از آغاز سال تحصیلی در استان با همکاری دیگر مسئولان استانی داشته باشیم.

 

تقی زاده، با اشاره به ضرورت همکاری همه مسئولان و دستگاه های اجرایی خاطر  نشان کرد: زمانی مدرسه موفقی خواهیم داشت که تمام جامعه، خانواده های دانش آموزشان و مسئولان درگیر آموزش‌ و پرورش شوند چرا که مشکلات و آسیب‌ های آموزشی تنها توسط معلم و آموزش و پرورش حل نمی شود.

 

وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات آموزشی استان دغدغه تمام مسئولان باشد، بیان کرد: سهمیه سرانه دانش آموزی استان خوزستان کم است به طوری که درسال تحصیلی گذشته تنها 14 میلیارد ریال برای یک میلیون دانش آموز استان اختصاص یافت.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، توضیح داد: براساس این سرانه برای هر دانش آموز 14هزار ریال سهمیه در نظر گرفته شده که این رقم در مردادماه پس از تعطیلی مدارس پرداخت شد.

 

وی با بیان اینکه این سرانه هیچ مشکلی از آموزش خوزستان را حل نمی کند، اذعان داشت: به این ترتیب نیازمند کمک خیرین مدرسه ساز و مردم در این راستا هستیم.

 

تقی زاده، به برخی مشکلات آموزشی در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: بهداشت از مقوله هایی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد چرا که غیر بهداشتی بودن سرویس های بهداشتی برخی مدارس در خوزستان باعث اختلال و ترک تحصیل برخی دانش آموزان دختر شده است.

 

وی افزود: این در حالی است که تحصیل دانش آموزان دختر اهمیت ویژه ای دارد به طوری که برای بالا بردن سطح فرهنگ عمومی جامعه باید به تعلیم و تربیت دختران به ویژه در مناطق محروم و مرزی استان بپردازیم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، خاطر نشان کرد: البته همه مشکلات آموزشی را نباید از سوی مسئولان و معلمان آموزش و پرورش دید چرا که فقر فرهنگی، ازدواج زودرس و کودکان کار را می توان به عوامل بازماندن دانش آموزان از تحصیل اضافه کرد.

 

وی یادآور شد: در استان خوزستان بیش از 250 هزار والدین بیسواد وجود دارند، با این تعداد والدین بیسواد چگونه می توان علم و آموزش را از مدرسه به خانه برد؟

 

کد خبر 573933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha