«سواد رسانه ای» را با روش های نوین به دانش آموزان آموزش می دهیم

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر آموز و پرورش گفت: برنامه درسی «سواد رسانه ای» مبتنی بر الگویی است که می کوشد ابتدا با ایجاد پرسش درباره تفکر در ضمن دروس مختلف، آرام آرام توجه دانش اموزان را به موضوع رسانه و سواد رسانه ای جلب کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی با بیان این که سواد رسانه ای جزو دغدغه های قدیمی آموزش و پرورش است، گفت: به طور مثال در جشنواره فیلم رشد -که از قدیمی ترین جشنواره های کشور است- یکی موضوعات مطرح در سال های گذشته موضوع سواد رسانه ای بود.

 

وی ادامه داد: بررسی های ما نشان می دهد در کشورهای دیگر موضوع سواد رسانه ای فراتر از آموزش و پروزش است و مسئولیت اصلی برعهده نهادهایی چون صدا و سیما یا نهادهای اجتماعی است.

 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش همچنین افزود: با تلاش سازمان پژوهش وزارتخانه، برنامه درسی ملی به تصوب شورای عالی آموزش و پرورش رسید. این برنامه درسی مبتنی بر الگویی است که می کوشد ابتدا با ایجاد پرسش درباره تفکر در ضمن دروس مختلف، آرام آرام توجه دانش اموزان را به موضوع رسانه و سواد رسانه ای جلب کند.علاوه بر آن در پایه دهم کتاب مستقل سواد رسانه ای تالیف شده است.

 

زرافشان یادآور شد: آموزش و پرورش براساس تجربه موفق "بخوانیم و بنویسیم" -که می کوشید در ضمن آموزش خواندن و نوشتن، مهارت های جانبی دانش اموزان مثل سواد بصری را تحریک کند-  موضوع سواد رسانه ای را نیز تا پایه دهم به صورت عیرمستققیم آموزش می دهد.

 

معون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به سرعت تعییرات، اکنون دنیا به این می اندیشد که اموزش و پرورش آینده چگونه خواهد بود.اولین گزارش یونسکو در این زمینه مطرح می کند که آموزش و پرورش آینده به حداقل آموزش(مثلا خواندن و نوشتن) خواهد پرداخت اما از سوی دیگر آموزش های جانبی و آموزش های مهارتی بسیارپررنگ پیگیری می شوند.

کد خبر 573776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha