تهذیب نفس طلاب قلوب مردم را فتح کرده و جامعه را متحول می‌کند

خبرگزاری شبستان: مسؤول امور مساجد غرب تهران، گفت: اگر طلبه تهذیب نفس داشته باشد می‌تواند در قلوب مردم جا باز کرده و جامعه را متحول کند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام سيدمحمدحسين ميرشاه ولد، مسؤول امور مساجد غرب تهران، روز گذشته در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی مدرسه علمیه ثامن الحج(ع)، با اشاره به اهمیت و ضرورت انگیزه طلاب در تحصیل علوم حوزوی، گفت: طلاب باید با اهداف و انگیزه‌ الهی وارد حوزه علمیه شوند.

وی با بیان اینکه انگیزه و هدف الهی سبب سربلندی و عزت علما و بزرگان دین می‌شود، عنوان کرد: زندگی علما سراسر نور و اخلاص است و توجه طلاب به سیره علما در تحصیل، زندگی دنیوی و اخروی آنها بسیار تاثیرگذار است.

حجت‌الاسلام میرشاه‌ولد از آیت‌الله بروجردی به عنوان عالمی منحصربه فرد در زمان خود یاد کرده و اظهار داشت: ایشان همواره می‌فرمودند: انگیزه الهی و اخلاص در اعمال، سبب کسب رضایت الهی می‌شود، این انسان بزرگ با اینکه از علمای تراز اول در فقاهت و مرجعیت به شمار می‌رفتند اما در محاسبات نفسانی خود اظهار نگرانی می‌کردند که مبادا اعمالشان انگیزه الهی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه تمام هم و غم طلبه باید در راستای خدمت به دین و نشر فرهنگ و معارف الهی باشد، اظهار داشت: پیامبر(ص) نسبت به رسالت و مسؤولیت خود ایمان و باور داشتند و طلاب نیز باید در پیروی از ایشان با ایمان و باور به رسالت خطیر خود عمل کنند.

مسؤول امور مساجد غرب تهران، با اشاره به اهمیت تدریس مباحث اخلاقی در حوزه علمیه، گفت: تدریس مباحث اخلاقی در کنار سایر دروس حوزوی بسیار اهیمت دارد چراکه یک طلبه باید تهذیب نفس داشته باشد، اگر طلبه تهذیب نفس داشته باشد می‌تواند در قلوب مردم جا باز کرده و جامعه را متحول کند.

حجت‌الاسلام ميرشاه ولد با اشاره به اهیمت کسب علوم حوزوی، ابراز کرد: فراگیری علوم دینی به میزانی اهمیت دارد که در شب قدر توصیه شده ثواب مذاکره علم بسی فراتر از انجام عبادت است، بنابراین شما طلاب که سربازان امام عصر(عج) هستید خوب درس بخوانید و تلاش کنید که مطالب را به درستی درک و دریافت کنید.

وی با اشاره به حدیثی از امیرمنان(ع) در بیان ویژگی‌های فقیه حقیقی، گفت: ایشان فرمودند: فقیه کسی است که نه مردم را از رحمت الهی مایوس می‌کند نه اینکه آنها را از عذاب الهی ایمن قرار می‌دهد، فقیه آن کسی است که اجازه انجام معصیت و گناه را نمی‌دهد و کارش با قرآن است.

مسؤول امور مساجد غرب تهران، در پایان خاطرنشان کرد: علم و مطالعه‌ای که در آن فهم و تدبر نباشد سودمند نیست بنابراین تلاش کنید آنچه از دروس حوزوی می‌خوانید بفهمید.

 

کد خبر 573659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha