به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، در یازدهمین جلسه کلام ولایت که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار شد، به موضوع دغدغه رهبری در مقوله نفوذ پرداخت و گفت: نگاه ما به آنچه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بیان می کنند نگاهی اعتقادی، مذهبی و مبنایی است، چراکه مسئله نیابت امام عصر(عج) است پس مطالب مقام معظم رهبری برای ما مسئولیت شرعی ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه به دنبال آن هستیم که بدانیم دیده بان انقلاب اسلامی امروز مسئولیت ما را چه می داند تا در قیامت در شمار کسانی باشیم که به وظایف خود عمل کرده اند، ادامه داد: توجه و رویکرد مقام معظم رهبری به مقوله نفوذ بیش از پیش مشهود است.
حجت الاسلام شفیعی، اظهار کرد: نکته این است که بعد از مسائل پیرامون مسئله هسته ای و برجام، به طور آشکار و معناداری آرایش و انگیزه نظام سلطه تحرک بیشتری نشان می دهد و در اردوگاه دشمن امید و نشاطی ایجاد و گفته شد اگر می شود مذاکره کرد چرا در سایر مسائل نشود.
وی افزود: سطحی نگری ها و ساده اندیشی هایی نیز در درون کشور مشاهده می شود که اهتمام مقام معظم رهبری را به توجه و تذکر به این مطلب بیشتر می کند؛ یعنی امروز مقام معظم رهبری این چنین می بینند که کیان و بنیان انقلاب اسلامی مورد هدف قرار گرفته و به همین میزان مسئله را جدی می بینند.
رئیس دفتر استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان، با اشاره به اینکه غربی ها می خواهند ما را به تغییر رفتار وادار کنند، در توضیح تغییر رفتار از نگاه غرب، عنوان کرد: تغییر رفتار که غربی ها می خواهند به این معناست که از سال 57 به بعد هرچه گفتید را پس بگیرید و از همه اصول و مبانی امام(ره) عقب بکشید.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب تعبیر می کنند دشمن می خواهد خاکریز شما، خاکریزی نرم باشد، اضافه کرد: خاکریز نرمی که دشمن می خواهد به معنی آن است که بود و نبودش فرقی نمی کند و کارآیی در صیانت و حفاظت نداشته باشد، ولی در مقابل باید به خاکریزی مستحکم اهتمام داشته باشیم.
وی تصریح کرد: امروز این وظیفه بر عهده دلسوزان انقلاب اسلامی است که هر کجا خاکریز صدمه ای دید تعمیر و ترمیم شود، امروز انقلاب اسلامی نظیر هشت سال دفاع مقدس به سنگرسازان بی سنگری در حوزه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نیاز دارد که جان سپر کنند و به واسطه آنها بلا از سایرین دفع و رفع شود.
استاد حوزه علمیه، با اشاره به برنامه ریزی و راهکار نظام سلطه برای نفوذ در سایر کشورها، ابراز کرد: در وزارت امور خارجه آمریکا دفتری وجود دارد که سابقه آن به سال 1940 میلادی برمی گردد؛ وظیفه این دفتر این است که با تابلوی دیپلماسی عمومی، سران جهان را به گونه ای تربیت کنند که امور را بر اساس نظام فکری آمریکایی اداره کنند.
وی اضافه کرد: شیوه عمل این دفتر این گونه است که در سطح جهان نخبگان هر کشور را شناسایی و تحت تعلیم و پوشش قرار می دهند، این افراد نخبه حتما در کشورهای خودشان در جایگاه تاثیرگذار قرار خواهند گرفت و خواه ناخواه شبکه نظام سلطه خواهند بود.
وی بیان کرد: این دفتر حوزه هایی را ذیل دیپلماسی عمومی – که همان دیپلماسی نفوذ است – مشخص کرده که یکی از این حوزه ها ارتباطات آموزشی است؛ در اسناد به دست آمده از سفارت آمریکا در ایران، میبینیم که این دفتر در بحث تبادل دانشجو مشخص می کند که حتی دانشجویانی که وارد آمریکا می شوند در چه دانشگاه هایی می توانند تحصیل کنند تا از این مسیر راه نفوذ را دنبال کنند.
رئیس دفتر استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان، تاکید کرد: ما در این مقام نیستیم که بگوییم هرکه به غرب برود، غرب زده می شود، اما قابل انکار نیست زمانی که در آن محیط رشد می کنند بخشی از علاقه ها و تمایلات به آن محیط شکل می گیرد و این به تجربه ثابت شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه مطالعات، مطالعات آمریکا را طراحی کرده اند و افرادی را جذب می کنند که بیایند در این حوزه کار کنند، اظهار داشت: در حوزه هنر اتفاق عجیبی در کشور ما رخ داده که بخشی از بدنه جامعه هنری در غالب اوقات نه تنها همراه با حرکت انقلاب اسلامی نیست بلکه گاهی دقیقا به عنوان عامل نفوذ در کشور فعالیت می کند.
وی ادامه داد: برای مثال در عرصه فیلم برخی تولیدات این حوزه از اینکه به ارزش های انقلاب بی توجهی کند یا حتی آنها را مورد هجمه قرار دهد فراتر رفته و فرهنگ اصیل ایرانی – اسلامی و اصول اخلاقی جامعه را زیر سئوال برده است و نوعا در فضای بین المللی نیز همین آثار مورد تکریم و تجلیل قرار می گیرند.
وی خاطر نشان کرد: تامل برانگیز است که بعضی در وزارت نفت به نیروهای متخصص داخلی و تخصص داخلی اعتقاد و باور ندارد، این همان حوزه دیپلماسی است که نفوذ در بخش اقتصاد را ایجاد می کند؛ خلع ید از نیروی متخصص داخلی و واگذاری سخاوتمندانه به دیگری.
استاد حوزه و دانشگاه، حوزه دیگر فعالیت دفتر فرهنگی و آموزشی وزارت امور خارجه آمریکا را توانمندسازی زنان و دختران عنوان کرد و گفت: مجلات در حوزه زنان را که بررسی کنیم نوعا ترویج فمنیسم و جریان هایی است که خانواده را نفی می کنند.
وی فعالیت های داوطلبانه، کمپین ها و گروه های غیر دولتی و حوزه ارتباطات و رسانه را از دیگر فعالیت های این دفتر دانست و ابراز کرد: دفتر فرهنگی و آموزشی وزارت امور خارجه آمریکا با رویکرد حمایت از افراد و مجموعه هایی که توان تاثیرگذاری در جامعه را دارند و در زمینه های فرهنگی، علمی، اقتصادی، سیاسی، ورزشی و حتی مد فعالیت می کند.
وی عنوان کرد: چهار زمینه اقتصاد، فرهنگ، امنیت و سیاست برای نفوذ مورد توجه دشمن است که همه این حوزه ها مهم و نفوذ از آنها خطرناک است، لکن عمده دغدغه نفوذ فرهنگی است چراکه دشمن از این مسیر تغییر باورهای جامعه را دنبال می کند و این همانی است که آمریکایی ها از آن به تغییر رفتار جمهوری اسلامی تعبیر می کنند.
حجت الاسلام شفیعی، اضافه کرد: تغییر باورها به معنی عوض شدن جای ارزش ها و ضد ارزش ها و مقاومت و ایستادگی، تروریسم دانسته شود و اسرائیل مظهر تروریسم نباشد اما جنبش مقاومت مردم فلسطین مصداق تروریسم دانسته شود؛ نظام سلطه با شیادی صحنه را به گونه ای طراحی می کند که جای آنکه بمباران می کند با آنکه بمباران می شود عوض شده و این مسئله خیلی خطرناکی است.
وی ادامه داد: نگرانی آنجایی بیشتر می شود که افراد مطرح جامعه و مسئولینی که سوگند یاد کرده اند پاسدار ارزش های برآمده از انقلاب اسلامی باشند، در این پازل گرفتار شوند، چراکه این مسئول منشاء تاثیرگذاری است. همین تفکر در کشور باعث می شود که دو بانک رسمی، قرارگاهی از ارکان نظام را تحریم مالی و اعتباری کنند و مصداق و نمونه ای از نگرانی از نفوذ همین است.
وی در پایان تاکید کرد: ما وظیفه داریم از اصول، آرمانها و ارزش های انقلاب اسلامی دفاع کنیم و در این راستا اگر توجه به اصول و مبانی داشته باشیم راه گم نمی شود و مطابق معیارهای نظام هستی هر که تلاش کند نتیجه می گیرد اما باروری و دو چندان شدن نتیجه فقط مختص جبهه توحید است چراکه خداوند متعال وعده داده از یکتاپرستان و حق طلبان دفاع کند و این بهترین آرامش و پشت گرمی برای ماست.
نظر شما