به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد کردستان، قنبرموسی نژاد در بازدید از مراسم ذبح قربانی شهرستان سقز عنوان کرد: باید جهت توزیع این نذورات میان نیازمندان تلاش شود و محرومین در اولویت قرار گیرند و این کار به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
وی اظهار کرد: عید قربان عید بندگی و عبودیت خداوند است و هدف از قربانی کردن دل کندن از تعلقات و وابستگی های دنیایی و همچنین قربانی کردن منیت ها برای کسب رضایت و تقرب به ذات خداوند است.
وی بیان کرد: ذبح قربانی یکی از کارهای بزرگ فرهنگی و دینی مردم استان کردستان است و باید به عنوان الگو در سطح کشور معرفی شود.
وی تصریح کرد: همکاری خوبی بین مردم استان، دهیاران، شورای اسلامی و ائمه جماعات و کمیته امداد جهت توزیع نذورات بین نیازمندان صورت گرفت و برنامه ریزی شده تا بخشی زیادی از نذورات خیران به دست نیازمندان برسد.
موسی نژاد با اشاره به اینکه ۵۰ هزار خانوار از خدمات کمیته امداد کردستان بهره مند هستند، گفت: تعداد دو هزار کودک زیر ۶ سال دچار سوء تغذیه و یک هزار بیمار زمین گیر صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد کردستان هستند که نیازمند توجه ویژه هستند.
وی با بیان اینکه سال گذشته معادل مبلغ ۲۷ میلیارد ریال قربانی و نذورات از خیران در سطح استان کردستان جمع آوری شد، افزود: ۴۰ درصد این نذورات مربوط به شهرستان سقز بود و این شهرستان به عنوان الگوی این سنت حسنه شناخته می شود.
مدیرکل کمیته امداد کردستان بیان کرد: برای اختصاص یافتن نذورات و قربانی خیران به محرومین فرهنگ سازی شود تا با این کار بخشی از نیاز نیازمندان مرتفع شود.
وی در ادامه با چهار خانواده تحت حمایت این نهاد دیدار و از دو طرح مسکن مددجویی احداث شده بازدید کرد و بر حل مشکلات این خانواده ها تاکید کرد.
نظر شما