اخلاق قرآنی مهم ترین مشخصه حافظان قرآنی است

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر ضر ورت تدبر در تلوت قرآن کریم، افزود: حافظ قرآن‌کریم در درجه اول باید اخلاق قرآنی خود را حفظ کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سلام والمسلمین سید‌احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان در برنامه تفسیر سوره انفال گفت: تلاوت قرآن باید همراه با تدبر، فهمیدن و عمل کردن باشد.


وی با تاکید بر لزوم برخورداری قاریان از اخلاق قرآنی، افزود: قاری و حافظ قرآن ‌کریم در درجه اول باید اخلاق قرآنی را در خود تقویت کند و منش و اخلاق او باید اخلاق و منش قرآنی باشد.

حجت‌الاسلام میرعمادی با بیان اینکه هدف از تلاوت قرآن باید تربیت و اخلاق باشد، خاطرنشان کرد: تلاوتی در جان انسان اثر می‌گذارد که قاری خودش متخلق به اخلاق قرآنی باشد.

وی با تاکید بر اینکه  یک قاری قرآن وقتی به تلاوت قرآن می‌پردازد باید در قدم اول این آیات در وجود خودش اثر گذاشته و و را دگرگون سازد، اذعان داشت: اگر رفتار و اخلاق یک قاری قرآن‌ کریم قرآنی نباشد، تلاوت وی تاثیری در مخاطب نخواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در لرستان  به بیان تفسیر سوره مبارکه «انفال» پرداخت و اذعان داشت: سوره انفال هشتاد و هشتمین سوره با 75 آیه است، که در مدینه بر پیامبر(ص) نازل شده است.

وی علت تفسیر این سوره را به خاطر اقتصادی بودن آن عنوان کرد و بیان داشت: چون در سال جهاد اقتصادی به فرموده مقام معظم رهبری قرار گرفته‌ایم، تفسیر این سوره اقتصادی را انتخاب کرده‌ایم.

حجت الاسلام ‌میرعمادی، محتوا و موضوعات سوره انفال را در پنج بخش عنوان کرد و بیان داشت: این سوره در بخش نخست اشاره به بخشی از مسائل مالی و اقتصادی در اسلام مانند خمس و... داشته است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان به معنای لغوی این سوره اشاره کرد و گفت: کلمه انفال در لغت جمع نفل به معنایی زیادی و اضافه است و در اصطلاح انفال به معنایی غنائم جنگی و اموالی که مالک شخصی ندارند مانند دریاها، رودخانه‌ها، مراتع، جنگل ها، ارث بدون میراث، و... که این دسته انفال مال خداست، بعد رسول خدا‌(ص) و ائمه اطهار(ع) و در زمان غیبت به عهده ولی فقیه است که همه مسلمانان می‌توانند از آنها استفاده کنند.


پایان پیام/

کد خبر 57341

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha