امبرائر برزیل در لیست فروشندگان هواپیما به ایران

خبرگزاری شبستان:توسعه و بهبود ناوگاه هوایی کشور درست بعد از لغو تحریم ها آغاز شد و با جدیت از سوی مسئولان ین حوزه دنبال می شود؛ شرکت های هواپیمایی بسیاری خواهان فروش هواپیماهای خود به ایران هستند که به این لیست باید امبرائر برزیل را نیز اضافه کرد.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: توسعه و بهیود ناوگاه هوایی کشور درست بعد از لغو تحریم ها آغاز شد و با جدیت از سوی مسئولان ین حوزه دنبال می شود هرچند که در این مسیر گاهی مشکلاتی مانند بستن قرارداد با بوئینگ ایجاد شده است اما شرکت های هواپیمایی دیگری نیز هستند که تمایل دارند با ایران مذاکراتی را برای فروش هواپیما انجام دهند که از جمله این شرکت ها امبرائر برزیل است.

 

بنابراین گزارش، امبرائر شرکت هوافضای برزیلی است که در زمینه تولید هواپیماهای، مسافربری، تجاری و نظامی، همچنین تولید جنگ‌افزار و نیز ارائه خدمات، سرویس‌ها و فناوری‌های هوافضا فعالیت می کند. شرکت امبرائر در سال ۱۹۶۹ توسط دولت برزیل تاسیس شد. در ابتدای دهه ۱۹۹۰ این شرکت تا مرز ورشکستگی پیش رفت، که در سال ۱۹۹۴ با آغاز فرایند خصوصی‌سازی توسط دولت برزیل، از ورشکستگی نجات یافت.

 

دفتر مرکزی این شرکت در شهر سائو خوزه دوس کامپس، برزیل قرار دارد و سهام آن در بازار بورس نیویورک و بورس اوراق بهادار سائوپائولو معامله می‌شود. سهام‌داران اصلی شرکت امبرائر عبارتند از: بوزانو گروپ ۱۱٫۱ درصد، سیستل ۷٫۴ درصد، ئی‌ای‌دی‌اس ۲٫۱ درصد، گروه صنعتی داسو ۲٫۱ درصد، تیلز ۲٫۱ درصد، سافران ۱٫۱ درصد و دولت برزیل ۰٫۳ درصد. از تولیدات این شرکت، می‌توان به هواگردهای امبرائر ئی-جت و امبرائر ای‌آرجی ۱۴۵ اشاره کرد.

 

این گزارش می افزاید: در چند ماه گذشته، اخباری مبنی بر مذاکرات میان مسئولان ایران و این شرکت هواپیمایی به گوش رسیده است. شرکت امبرائر در گزارشی که در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده اعلام کرده است: "ایران و برزیل روابط بین دولتی بسیار عالی با یکدیگر دارند، این رویکرد به طور قابل توجهی نه تنها در مسئله نوسازی ناوگان هوایی ایران بلکه در دیگر مسائل نیز دنبال می‌شود. به اعتقاد مدیران این شرکت، بازار ایران یک پتانسیل قوی در داخل و منطقه به شمار می رود و از حدود ۸۰ فرودگاه در ایران تنها حدود ۱۵ هواپیما از خدمات برنامه ریزی شده استفاده می‌کنند و هواپیماهای ای – جت ساخت این شرکت اندازه مناسبی برای شروع خدمات به استان‌های کوچک ایران و در کل منطقه دارند.

 

حمل و نقل هوایی فرصت بسیار خوبی برای رشد دارد و تنها هواپیماهای کوچک مانند E۱۹۰ با حدود ۱۰۰ صندلی هستند که می‌توانند شهرستان‌های کوچک را به شهرهای بزرگ و یا شهرستان‌های کوچک دیگر متصل سازند. امروزه مردم ایران در مسیرهای غیر منطقی ای در حرکت هستند تا به مقاصد خود برسند به عنوان مثال وقتی شخصی از بندر عباس می‌خواهد به شیراز برود باید اول به تهران رفته و بعد ازتهران به شیراز برود. بازاری برای ۱۵۰ هواپیمای نوع کوچک در ایران وجود دارد که می‌تواند میان هواپیماهایی با ۷۰ صندلی و بالای ۱۳۰ صندلی توزیع شود. همچنین  فروش هواپیما به ایران به رویکردی کاملاً سنجیده نیاز دارد که بتواند چالش‌های مالی را رفع کرده و آموزش خدمه و مکانیک مورد نیاز را تامین کند."

کد خبر 573408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha