فرهنگ عمومی ما باید تواصی به حق و تواصی به صبر باشد/عید قربان مصداق کامل صبر است

خبرگزاری شبستان: مدیر جامعه الزهرا (س) با بیان این که فرهنگ عمومی ما باید تواصی به حق و تواصی به صبر باشد، گفت: عید قربان مصداق کامل صبر است و ما در مسیر بندگی و تحصیل خود باید تواصی به حق و تواصی به صبر و تلاش و کوشش داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین سیدسجاد هاشمیان، مدیر جامعه الزهراء (س) امروز (21 شهریور) در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن همایش‌های بیداری اسلامی جامعه الزهرا (س) و به صورت مشترک میان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور و جامعه الزهرا (س) برگزار شد، عنوان کرد: امروز روز عرفه و فردا روز عید سعید قربان است و همزمانی شروع سال تحصیلی را با این روزهای مبارک به فال نیک می‌گیریم.

 

مدیر جامعه الزهرا (س) با اشاره به گرامیداشت امام راحل (ره) و شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، اظهار امیدواری کرد که روحیه میل شهادت را در دل‌ها زنده نگه دارد و با اشاره به سوره عصر گفت: سوره عصر یکی از سوره‌های زیبا، کوتاه، دلنشین است که همه معارف قرآنی در این سوره جمع شده است و می‌توان هر روز چند بار تکرار کرد و به مفاهیم آن توجه کرد.

 

حجت الاسلام و المسملین هاشمیان افزود: در آیه اول سوره عصر «والعصر»، عصر به معنای زمان است و حقیقت زمان پیچیده است و معلوم نیست کسی به عمق حقیقت بزرگ رسیده باشد، در این آیه چندین تعبیر وجود دارد؛ عصر، روزگار است، برخی عصر را به روزگار پیامبرگرامی اسلام (ص) و برخی به روزگار حضرت حجت (عج) تعبیر کردند، امام راحل (ره) عصر را به عصاره تعبیر کردند و امام عصر (عج) را عصاره خلقت نام بردند و این آیه را به امام عصر (ع) ارتباط دادند.

 

وی ادامه داد: برخی از عصر به درد و رنج و سختی تعبیر کردند که خداوند برای به کمال رساندن انسان به زندگی انسان‌ها وارد می‌کند، در ادامه خداوند تصریح می‌کند که همه انسان‌ها در حال زیان کاری هستند.

 

مدیر جامعه الزهرا (س) اضافه کرد: همه انسان‌ها در هر مکتب و مذهبی در زیان و خسران هستند، اما یک تبصره دارد مگر کسانی که ایمان آورده اند و عمل صالح انجام می‌دهد، ایمان یعنی خدا را باور کند و خدا را در همه کارهای خود حاضر ببیند و به پیامبران، امامان، قیامت و حساب و کتاب ایمان داشته باشد و در کنار آن عمل صالح انجام دهد.

 

حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان یادآور شد: اگر انسان یک بار عمل غیرصالح انجام دهد از این قاعده در آن لحظه خارج می‌شود، در این سوره تنها ایمان و عمل صالح کافی نیست، بلکه تواصی به حق و صبر باید وجود داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: ما دائم باید تواصی به حق کنیم، حق و حقوقی که به گردن ما وجود دارد، کم نیست، ما باید در مسیر حق باشیم و تواصی به حق کنیم و در مسیر باطل قرار نگیریم، چنانچه ممکن است در زندگی یک حرف، یک اتهام و یک سوء ظن باعث شود که از مسیر حق خارج شویم.

 

مدیر جامعه الزهراء (س) گفت: تواصی صبر از مصادیق حق و تواصی به حق است، اما چون عنصر حیاتی است و بدون صبر کاری به ثمر نمی رسد، به آن تصریح شده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان تصریح کرد: ما بدون صبر به جایی نمی رسیم، در امر تعلیم و تربیت، صبر است که انسان را می‌سازد و انسان را به هدف می‌رساند، بسیاری از افراد استعداد چندانی نداشتند، اما انسان صبوری بودند و همین عنصر صبر آنها را به جایگاه والایی رسانده است.

 

وی بیان داشت: انسان با صبر به نجابت می‌رسد، اگر خواهران می‌خواهند به مقام نجابت برسند، با صبر می‌توانند به این مقام برسند.

 

مدیر جامعه الزهرا (س) با تأکید بر این که فرهنگ عمومی ما باید تواصی به حق و تواصی به صبر باشد، عنوان کرد: عید قربان مصداق کامل صبر است و ما در مسیر بندگی و تحصیل خود باید تواصی به حق و تواصی به صبر و تلاش و کوشش داشته باشیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان در پایان اظهار داشت: خواهران طلبه در مسیر رو به رشد قرار گرفته اند و زیرساخت‌ها و نرم افزارها را آماده کرده است و امید است که شاهد تحول بزرگی در مجموعه حوزه علمیه خواهران باشیم.

کد خبر 573234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha