خواهران طلبه در تحصیل علوم دینی جدیت داشته باشند

خبرگزاری شبستان: دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران گفت: طالبین علوم دینی به زیارت خدا آمدند و باید این را نعمتی برای خود بدانند، طلبه‌ها باید شکر این نعمت الهی را به جای آورند و شکر نعمت این است که جدیت در تحصیل داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آيت‌الله سیدمرتضی مقتدايي، دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران امروز (21 شهریور) در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن همایش‌های بیداری اسلامی جامعه الزهرا (س) و به صورت مشترک میان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور و جامعه الزهرا (س) برگزار شد، عنوان کرد: روز عرفه روز مناجات و انس با خدا و روز توبه، توجه و نیایش به پروردگار است، روز استغفار و توبه در درگاه خداوند است.

 

خواهران و برادران از فیض دعای پرمحتوای عرفه غافل نشوند

 

دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران اظهار داشت: امروز دعای عرفه و دعای امام حسین (ع) در روز عرفه است که در صحرای عرفات با خضوع و تواضع این دعای بی نظیر و بی بدیل را خواندند.

 

آیت الله مقتدایی با بیان این که خواهران و برادران از فیض دعای پرمحتوای عرفه غافل نشوند، گفت: فردا روز عید سعید قربان یکی از اعیاد بزرگ اسلام و هفته بعد عید سعید غدیر است و امید است که به حرمت این ایام، خداوند توفیق دهد که بتوانیم از این فرصت‌های مهم بهره برداری کنیم.

 

خواهران طلبه قدر و جایگاه خود را بدانند

 

وی با اشاره به مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور، بیان کرد: توصیه می‌شود که قدر و جایگاه خود را بدانید، تحصیل و تدریس علوم دینی یک افتخار است و شما در حوزه علمیه علوم دین را تحصیل می‌کنید و احکام دین، اخلاقیات و اعتقادیات و ... را تعلیم می‌بینید و به دیگران نشر می‌دهید و این یکی از بالاترین افتخارات است و این توفیق را از طرف خداوند برای خود بدانید.

 

دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران یادآور شد: پیامبرگرامی اسلام (ص) در روایتی می‌فرماید: کسی که علوم دینی را فرا می‌گیرد، محبوب خداست؛ خواهران طلبه ای که امسال وارد حوزه‌های علمیه شدند، بدانند که خداوند طالبین علم را دوست دارد.

 

آیت الله مقتدایی افزود: در روایتی آمده است که طالبین علم که علوم دین را فرا می‌گیرند، نوعی مبارزه با دشمنان دین است که در مقابل دشمنانی که در جامعه شبهات دینی رواج می‌دهند، می‌ایستید.

 

وی تصریح کرد: عالم دینی نه تنها خود را نجات می‌دهد، بلکه کسانی که از او استفاده کردند را شفاعت می‌کند و این جایگاه عظیمی است و طالبین علم باید قدر این جایگاه را بدانند.

 

خواهران طلبه در تحصیل علوم دینی جدیت داشته باشند

 

دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران بیان داشت: طالبین علوم دینی به زیارت خدا آمدند و باید این را نعمتی برای خود بدانند، طلبه‌ها باید شکر این نعمت الهی را به جای آورند و شکر نعمت این است که جدیت در تحصیل داشته باشند.

 

آیت الله مقتدایی اظهار کرد: استادان و طلاب و محصلین با جدیت تحصیل کنند و یک لحظه از عمر خود را بی جهت به بطالت نگذرانند، از این فرصتی که به دست شما آمده است، کمال استفاده را ببرید.

 

طلاب قصد خود را برای خدا خالص کنند/ طلاب تنها به تدریس و تحصیل اکتفا نکنند

 

وی ادامه داد: طلاب قصد خود را برای خدا بکنند، قصد خود را برای خدا خالص کنید، برای خدا درس بخوانید تا لیاقت این را داشته باشید که عالم دین و مبلغ دین باشید و دین را بین جامعه نشر دهید.

 

دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران عنوان کرد: طلاب تنها به تدریس و تحصیل اکتفا نکنند بلکه دست به قلم باشند و مقالات و کتاب‌های مفید و موثری تألیف کنند، همانند بانو اصفهانی و بانو ایرانی که تألیفات ارزنده ای در تفسیر قرآن کریم و علم اخلاق از خود به جای گذاشتند.

 

آیت الله مقتدایی افزود: خواهران طلبه برای خدا درس بخوانند تا احکام دین را نشر دهند و عالم به دین باشند؛ جامعه خواهران در ایران و خارج نیاز دارند که خواهران طلبه تبلیغ کنند و سرباز امام زمان (عج) باشند.

 

خواهران و بردران طلبه مداومت بر قرآن کریم داشته باشند

 

وی اظهار داشت: خواهران و بردران طلبه مداومت بر قرآن کریم داشته باشند، انس با قرآن و تدبر در قرآن کریم داشته باشند.

 

دبير شوراي سياست‌گذاري حوزه‌هاي علميه خواهران تصریح کرد: قرآن کریم انسان ساز است و تأکید شده است که هر روز تعدادی از آیات قرآن را بخوانید و به پیشگاه امام عصر (ع) که صاحب حوزه‌های علمیه است، هدیه کنید.

 

آیت الله مقتدایی تأکید کرد: امام زمان (عج) صاحب حوزه‌های علمیه هستند، اما اقدام همه طلاب در هدیه آیات قرآن کریم به امام عصر (عج) باعث می‌شود که توجه حضرت به حوزه‌های علمیه بیشتر شود.

 

کد خبر 573233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha