به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مراسم افتتاحیه سال تحصیلی 95-96 طلاب جدید الورود مراکز تخصصی حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان با حضور 120 طلبه، استاد و معاونین مراکز تخصصی – حوزوی برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام عبدالامیر خطاط معاون علمی پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در بیان حدیثی از حضرت علی(ع) گفت: مردم برسه دسته اند؛ عالم ربانی که منظور انبیاء هدی و ائمه معصومین هستند. دوم؛ گروهی که در صدد آموختن علم هستند، علمی که همراه با دو رکن باشد مفید است؛علمی که سبیل النجاة و هدفمند باشد و گروه سوم؛ پشه های پراکنده در فضا هستند که با هر مسیری زندگی خود را عوض می کنند؛ کسانی که از کسب علم، کسب نور نکردند.
معاون علمی - پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: خداوند متعال علم جویی را در فطرت ما قرار داده است و همه به دنبال دانستن هستیم؛ ولی دانستنی های مهم مورد غفلت واقع شده است.
وی آیه ای از قرآن کریم را درمورد صفات مؤمنین بیان نمود و گفت: اینکه ما چه چیزی بدانیم مهم است؛ دانستنی هایی هستند که حرام نیست ولی لغو است و لذا برای کسانی که به دنبال کمال هستند این امور مضر است؛ در تعقیبات نماز زیاد می خوانیم :«اعوذ بک من علم لا ینفع» علمی که در بعد مادی و معنوی نقش آفرین است، علم سودمند است؛ همان علمی که انسان را از پرتگاه ها نجات می دهد.
حجت الاسلام خطاط ابرازکرد: درمسیر زندگی ذوق و سلیقه های زیادی است، علم ما باید پا برجا و با استقامت باشد و اگر کسی رکن و ستون قابل اعتمادی که به آن بایستد نداشته باشد، به هر کس و هر طرف تمایل پیدا می کند؛ شما در هر زمان به هر سبکی که زندگی می کنید از طرف دیگران مورد نقد قرار می گیرید.
معاون علمی - پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در ادامه گفت: ما باید مسیر خودمان را بشناسیم ودر همان مسیر حرکت کنیم؛ وآن از طریق شنا خت قرآن وروایات اهل بیت(س) است که باید با آن انس بگیریم؛ قرآن و روایات وسیله است؛ مبادا به مقدمه بپردازیم و در ذی المقدمه بمانیم.
وی عنوان کرد: ذهن ما یکی از نعمت های خدادادی است و حضرت علی(ع) چه زیبا فرموده است: هرظرفی در این عالم ظرفیتش محدود است و روزی پُر می شود ولی یک ظرف است که آن را خدا آفرید و آن علم است؛ نه تنها پر نمی شود، بلکه همواره در حال گشایش و وسعت است.
نظر شما