به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حبیب موسوی، رئیس پلیس راه روستایی استان زنجان شب گذشته(20 شهریور) در نخستین همایش ارتقای ایمنی سرنشینان سرویسهای مدارس در کانون سهروردی زنجان اظهار کرد: ظهور سرویس مدارس پدیده نویی است که نیازمند زیرساخت های لازم در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به اینکه حمل و نقل در کنار رفاهی که برای شهروندان ایجاد کرده است، تلفاتی هم در پی دارد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه آمار تصادفات در کشور سیر نزولی دارد.
رئیس پلیس راه روستایی استان زنجان با یادآوری اینکه آمار تلفات جاده ای به 17 هزار نفر در سال کاهش یافته است، ادامه داد: هر تصادفی در کشور یک میلیارد تومان هزینه در بردارد.
به گفته موسوی در کنار هزینه های مادی، غم و اندوهی که به خانواده ها و جامعه وارد می شود نیز از اثرات این تصادفات است.
وی یکی از راهکارهای کاهش تصادفات را ایمنی حمل و نقل عنوان کرد و گفت: مهندسی ترافیم و اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی نیز از دیگر راهکارهای کاهش تلفات ناشی از تصادفات است.
موسوی با یادآوری نهادینه کردن فرهنگ ترافیک در کشور افزود: اگر مردم به یک باور عمومی برسند که عدم توجه به فرهنگ ترافیم موجب آسیب های ناشی از تصادفات می شود، می توان به ارتقای این فرهنگ در جامعه کمک کرد.
رئیس پلیس راه روستایی استان زنجان به بازگشایی مدارس اشاره کرد و افزود: سرویس های مدارس آیین نامه های مصوب دارند و در صورت تکرار تخلفات راننده سرویس، امتیاز آن راننده لغو می شود.
به گفته موسوی نرخ خدمات حمل و نقل از جمله سرویس مدارس در فروردین ماه هر سال تعیین و تصویب می شود و مواردی همچون اخذ گواهی سلامت، ارزیابی شرایط راننده به لحاظ دارا بودن شرایط، لزوم اخذ مجوز از شهرداری یا بخشداریها و در نهایت تهیه و نصب برچسب و نصب چراغ گردان زرد رنگ را از مفاد این آیین نامه عنوان کرد.
نظر شما