علی خانقایی مدیرکل حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان با بیان این مطب به خبرنگار شبستان گفت:به دلیل مسافرت هموطنان ما با ماشین شخصی، میزان جابه جایی مسافران و استفاده آنان از ناوگان حمل و نقل عمومی کاهش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات مطلوب تر و کیفی در ناوگان جاده ای را دنبال می کنیم، افزود: زمانی بود که ناوگان جاده ای شرایط مطلوب نداشت و تعداد هزار و 200 دستگاه اتوبوس فرسوده در محورهای محواصلاتی مردم را جابه جا می کردند اما اکنون این آمار به500 دستگاه اتوبوس با عمر کمتر از 20 سال رسیده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان با بیان اینکه سیستان و بلوچستان جوانترین ناوگان حمل و نقل جاده ای را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: هم اکنون84 دستگاه اتوبوس وی ای پی در محورهای مواصلاتی استان مسافر و کالا جابه جا می کنند.
خانقایی در ادامه از فعالیت دو شرکت امداد خودرو در استان خبر داد و گفت: به لحاظ وسعت استان باید 10 شرکت امداد خودرو داشته باشیم اما شرایط برای ورود بخش خصوصی فراهم نیست و نمی خواهم وارد جزئیات آن شوم اما یکسری مشکلات برای فعالیت آنان وجود دارد.
وی افزود: به دلیل بعد مسافت یک شهر نسبت به دیگر شهرهای استان به سمت و سوی اضافه کردن اتوبوسی های وی ای پی به ناوگان حمل و نقل جاده ای هستیم.
خانقایی در ادامه از ادغام معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی با اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان خبر داد و گفت: اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان با پیوستن معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی به آن با عنوان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تغییر نام می دهد.
نظر شما