بوی ماه مهر/ نقش دانش آموزان در تحقق اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان: خوب درس خواندن و یاد گرفتن مهارت های کاری درکنار تحصیل یک امر ضروری برای هر دانش آموزی است که می خواهد با علم آموزی و توجه به اخلاق و معنویت، خود را برای خدمت بهتر به کشور آماده کند.

 

رهبر معظم انقلاب در نام گذاری چند سال اخیر اذهان همه مردم و مسئولان را متوجه مسائل اقتصادی  و لزوم همت عمومی در حل مشکلات کشور در این عرصه کرده اند، ایشان همواره بر مسئله اقتصاد مقاومتی تاکید ویژه ای داشته و اعلام کرده اند که لازمه مقابله با تحریم های دشمن توجه به این الگوی اقتصادی لاست.

 این را همه می دانیم که کشورمان پس از پیروزی انقلاب همواره در معرض دشمن قرار داشته و در برابر دشمن خود مقاومت کرده است.

این مقاومت و ایستادگی در دوران دفاع مقدس به شکل نظامی بوده و امروز در دو عرصه اقتصاد و فرهنگ، جلوه و نمود بیشتری دارد حال با توجه به اینکه در ایام بازگشای مدارس قرار داریم،بهتر است اهمیت اقتصاد مقاومتی و راه های تحقق آن برای دانش آموزان بیان شود.

اقتصاد مقاومتی، رمز عزت ملی است

در واقع اقتصاد مقاومتی یک نظام اقتصادی است که هماهنگ با سیاست های کلان کشور و برای مقاومت در برابر اقدامات تخریبی دشمن شکل می گیرد تا بتواند در برابر ضربات اقتصادی و به ویژه تحریم ها ایستادگی کند و کشور را بر ریل توسعه و پیشرفت کماکان پیش ببرد.

نکته بسیار مهمی که در این عرصه هرکدام از افراد ملت ها، چه به عنوان یک ایرانی و چه به عنوان یک مسئول در هر  رده، پست و مسئولیتی که دارد باید به خوبی از عهده آن برآید.

به عبارت دیگر هیچ کس نباید بگوید که اقتصاد مقاومتی به من ربطی ندارد، زیرا بی توجهی و کوتاهی در این باره باعث ضرر خوردن به کشور و نظام اسلامی می شود، بی شک در این میان نقش دانش آموران به عنوان یک جمعیت ده ها میلیونی نقش بسیار مهمی در شکل گیری اقتصاد مقاومتی و لبیک به ندای رهبری انقلاب دارند.

 

پرهیز از اسراف و لزوم توجه جدی به صرفه جویی

رضا زیودار، کارشناس فرهنگی واقتصادی، دراین خصوص به خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: یکی از مسائلی که باعث می شود کشور ما در این شرایط بتواند در عرصه اقتصاد مقاومتی موفق باشد، توجه به اصل مقابله با اسراف و درست مصرف کردن است.

وی افزود: یکی از کارهای خوب دانش آموزان در این راستا درست مصرف کردن دفاتر و کتب درسی و غیر درسی می باشد، اینگونه هم کتاب ها ماندگاری بیشتری دارند و هم اینکه کاغذ کمتری در کشور مصرف می شود و نیاز نیست کشور ما هزینه زیادی بگذارد تا کاغذ از خارج وارد کند.

زیودار، اظهار داشت: صرفه جویی در خوراک، پوشاک و مصرف آب و برق و.... و استفاده مناسب از این وسایل از جمله این راهکارهاست.

خرید کالای داخلی

 

وی خاطرنشان کرد: هر داشن آموز اگر بکوشد نوع داخلی کالای مورد نیاز خود را بخرد و خانواده و دوستان خود را نیز به این امر تشویق کند بی شک گامی مهم در این راستا برداشته است.

این کارشناس با بیان اینکه مهم این است که هریک از ما از خود شروع کنیم، ابراز کرد: در قدم اول از خرید لوازم التحریر، کیف و کفش خارجی به شدت پرهیز کنید و از جنس ایرانی آن استفاده کنید این را بدانیم که با مصرف کالای ایرانی، باعث رونق تولید ملی شده ایم و به ایجاد شغل برای هم وطنانمان کمک کرده ایم یعنی در حد خود با مشکل بیکاری که امروز بسیاری از خانواده ها را دچار دغدغه و نگرانی کرده مقابله کرده ایم.

خوب درس خواندن قدمی مهم در زمینه اقتصاد مقاومتی است

 

 

زیودار، تاکید کرد: خوب درس خواندن و یاد گرفتن مهارت های کاری درکنار تحصیل یک امر ضروری برای هر دانش آموزی است که می خواهد با علم آموزی و توجه به اخلاق و معنویت، خود را برای خدمت بهتر به کشور آماده کند.

وی افزود: نکته دیگر این است که به طور اساسی اقتصاد مقاومتی ماهیتی مردمی دارد، یعنی مردم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نقشی تعیین کننده و حیاتی دارند.

ز یودار خاطرنشان کرد: از این لحاظ لازم است که دانش آموزان با تقویت روحیه خود باوری، تلاش و جدیت و نیز با چاشنی خلاقیت، نقش کلیدی خود را در اقتصاد مقاومتی بردارند و بدانندکه چشم امید ملت و رهبری به آنها دوخته شده است.

 

 

نقش کلیدی نظام آموزش و پرورش

این کارشناس فرهنگی، با بیان اینکه در خصوص اقتصاد مقاومتی نقش آموزش و پرورش بسیار مهم است، افزود: آموزش و پرورش با ارائه متونی صحیح و اسلامی به دانش آموزان و ارائه راهکارهای مناسب تربیتی، برای خدمت به کشور و تلاش برای ساختن اقتصاد ملی و اسلامی به دانش آموزان شوق و انگیزه لازم را خواهد داد و از سویی، همین فرزندان محصل ایران زمین هستند که با تلاش خود، آینده روشن و پر امیدی را برای کشور سرافراز و پهناورمان رقم خواهند زد.

زیودار، اظهار کرد: به عبارت دیگر نظام تعلیم و تربیت کشورما باید کودکان، نوجوانان و جوانان ما را متناسب با شرایط و نیاز های امروز تربیت کند، یعنی از کودکی آنان را خلاق، جهادگر و سخت کوش بار بیاورد، به طور قطع چنین فرزندانی با این تعلیم و تربیت، سازندگان اقتصاد مقاومتی کشور خواهند بود.

کد خبر 572516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha