جشنواره تئاتر کوثر نطنز یک حرکت هنری ارزشمند که نیازمند تداوم است

خبرگزاری شبستان: عضو انجمن هنرهای نمایشی استان اصفهان، جشنواره تئاتر کوثر شهرستان نطنز را یک حرکت هنری موثر و ارزشمند برای مردم و هنرمندان می داند که نیازمند تداوم و گسترش است.

خبرگزاری شبستان-اصفهان:

 

دومین جشنواره تئاتر کوثر نطنز که با حمایت شهرداری نطنز و انجمن نمایش این شهرستان برگزار شد بهانه ای بود تا خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفتگویی را با شهاب غزالی داور این جشنواره و از اعضای انجمن نمایش استان اصفهان ترتیب داد تا از وضعیت و ابعاد این جشنواره بیشتر آشنا و مورد بررسی قرار گیرد. غزالی متولد سال ۱۳۵۵ و فازغ التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه اراک است. وی نویسنده، بازیگر، کارگردان و داور تئاتر است و این روزها گروه نمایش شهرزاد اصفهان که او سرپرستی آن را به عهده دارد، نمایش «شایعات» را در سالن اصلی (رضا ارحام صدر) مجموعه استاد فرشچیان به روی صحنه برده است. در ادامه گفتگوی خبرنگار خبرگزاری شبستان را با این هنرمند می خوانید.

 

جشنواره تئاتر نطنز در چه بخش هایی برگزار شد؟

جشنواره تئاتر نطنز که دومین دوره آن در سال جاری برگزار شد، یک جشنواره استانی است و در بخش های صحنه ای، خیابانی و همچنین بخش کودک و نوجوان برگزار می شود.

 

میزان مشارکت و حضور در این جشنواره چگونه بود؟

معمولا جشنواره ها در سال های ابتدایی آغاز به کار خود با استقبال کمتری مواجه می شوند و حتی ممکن است که به کار خود پایان دهند اما جشنواره نطنز با استقبال ۲۴ گروه نمایشی مواجه شد و با توجه به کیفیت برگزاری در این دوره می توان چشم امید داشت که از جشنواره های ثابت تئاتر در استان اصفهان شود.

 

همراهی مسئولان در برگزاری این جشنواره چقدر موثر بوده است؟

مشارکت و همکاری مسئولان شهرستان نطنز در حضور و حمایت از فعالیت های نمایشی بسیار خوب بود و موجب دلگرمی برای مردم، هنرمندان و مسئولان اجرایی این جشنواره شده است. قطعا این دلگرمی زمینه خوبی برای رشد بیشتر این جشنواره است. حمایت شهرداری نظنز و تلاش برای ثبت این رخداد هنری در تقویم فرهنگی هنری می تواند پشتوانه خوبی برای استمرار آن باشد.

 

بخش های جنبی جشنواره تا چه حدی نشاط اجتماعی و زمینه حضور مردم را فراهم کرد؟

اجرای نمایش های خیابانی در دل مردم و در بوستان ها از سویی و اجرای نمایش های صحنه ای در دو سالن شهرستان، فرصتی برای حضور مردم و تماشای نمایش ها شد که این موضوع هم باعث ایجاد شور و نشاط در جامعه گردید و دلگرمی هنرمندان را به دنبال داشت.

 

پتانسیل ها و جنبه های مثبت این جشنواره را اشاره کنید.

یکی از جنبه های خوب جشنواره حضور هنرمندان مطرح است. در این جشنواره هم حضور دکتر حمید عزیزی از اتفاقات بسیار خوب بود که می تواند در رشد و تعالی جشنواره تاثیر گذار باشد. این جشنواره پتانسیل تداوم را دارد و با حضور مردم و حمایت مسئولان می تواند در دوره های بعدی نیز پذیرای هنرمندان و اهالی خوب تئاتر باشد.

 

سطح آثار رسیده به دومین جشنواره تئاتر کوثر را چگونه ارزیابی می کنید؟

در بخش تئاتر کودک شاهد آثار قوی تری نسبت به بخش صحنه ای و خیابانی بودیم. تولید تئاتر عجله ای بدون رعایت قواعد فنی در بخش صحنه ای و خیابانی مشهود بود. البته آثار توانستند که رضایت حداقلی مخاطب را جلب کنند اما باید به منظور تقویت آن، گروه ها قدم بردارند.

 

 

کد خبر 572088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha