فروش محصولات مشکل اصلی بنگاههای تولیدی است

خبرگزاری شبستان:مدیرعامل بانک قوامین مشکل اصلی بنگاههای تولیدی را فروش محصولات اعم از کالاها و خدمات بنگاهها دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، غلامحسن تقی نتاج امروز(16 شهریور) در حاشیه مراسم تودیع ومعارفه مدیر جدید امور شعب بانک قوامین استان سمنان در جمع خبرنگاران  مشکل بسیاری از بنگاههای تولیدی را فروش محصولات اعم از کالاها و خدمات بنگاهها عنوان کردوگفت: اعطای تسهیلات ازمشکل اصلی بنگاههای تولیدی نیست.

 

وی برانجام سیاست گذاری ها و اقدامات مناسبی در جهت تسهیل و تسریع فروش بنگاهها تاکید داشت وافزود: متاسفانه در حال حاضر فروشی که در بازار رخ می دهند پاسخگوی قیمت تمام شده تولید محصولات نیست.

 

نتاج ،اعطاء وام و تسهیلات جدید در این شرایط را به این نوع بنگاهها را منجر به زیان دهی بیشترآنها اعلام کردوافزود:باید توانمند سازی مصرف کنند گان برای خرید کالاها و خدمات تولیدی بنگاههای کشور انجام شود.

 

فعالیت 800 شعبه بانک قوامین در سطح کشور

وی کاهش درهزینه تولید و تسخیر و راهیابی کالاهای ایرانی به بازارهای بین‌المللی را از راهکارها عنوان کردوگفت: ترغیب مصرف‌کننده داخلی به خرید کالای ایرانی نیز می‌تواند واحدهای تولیدی را برای عبور از این شرایط کمک کند.

 

به گفته مدیرعامل بانک قوامین، این بانک در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون بخش عمده سپرده‌های جذب‌شده و نقدینگی و تسهیلات بازگشت‌شده به بانک را در قالب تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی تزریق کرده است.

 

وی از فعالیت 800 شعبه بانک قوامین در سطح کشور خبر داد و افزود:این  بانک در تلاش گسترش ارائه  خدمات به هموطنان است.

 

نتاج با اشاره به لزوم به‌کارگیری اعتبارات شعب مختلف بانک‌ قوامین در استان‌ها گفت: تلاش شده تا سپرده‌ها و اعتبارات جذب‌شده از سوی این بانک در همان استان هزینه شود همانگونه که در اعطای تسهیلات رونق تولید هم این‌گونه عمل می‌شود.

 

وی قوامین را بانکی توانمند و تاثیر گذار دانست و اظهار داشت:دست اندرکاران بانک قوامین خدمت به مردم را در سرلوحه فعالیتها قرار داده و در این راستا گام بر می دارند.

 

کاهش نرخ سود بانکی سبب رونق کشور نمی شود

مدیرعامل بانک قوامین، با تاکیدبراینکه کاهش نرخ سود بانکی سبب رونق کشور نمی شود، گفت: جذب سپرده جدید و اقساط وام های قبلی در سطح استان ها همه به رونق تولید اختصاص داده شده است.

 

وی با بیان این که همه باید بپذیرند کاهش نرخ تورم به طور حتم به معنای رونق اقتصادی نیست، تصریح کرد: رونق اقتصادی در شرایط رکودی و تورم زیر ١٠درصد به زودی اتفاق نخواهد افتاد.

 

نتاج نرخ تورم برای رونق اقتصادی را بین 20 تا 25 درصد دانست و بر ضرورت مدیریت جهادی در شرایط اقتصادی فعلی تاکید داشت.

 

اجرای FATFدر ایران هنوز به قطعیتی که در دیگرها وجود دارد، نرسیده است

وی در خصوص FATFو ادعای خودتحریمی‌ها گفت: این قرارداد بر مبنایی که از قبل اعلام شده در این دوره هم مراقبت می‌شود.

 

نتاج با بیان اینکه باید بانک مرکزی را در این مورد کمک کنیم افزود: البته اجرای FATFدر ایران هنوز به قطعیتی که در دیگرها وجود دارد، نرسیده است.

 

مدیرعامل بانک قوامین با تاکید براینکه باید به بانک مرکزی در توسعه روابط بین‌الملل کمک شود گفت: بانک مرکزی نیز این فقره را با مراقبت پیش ببرد.

 

نتاج با اشاره به اینکه هنوز این مهم در بانک مرکزی به قطعیت نرسیده اظهارداشت: حمایت از دولت و بانک مرکزی برای پیشبرد اهداف ملی و رشد و رونق اقتصادی امری ضروری بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

 

 

کد خبر 572068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha