تربیت ۱۵ بانوی حافظ در خانه قرآن روستایی شاهد کاشان

خبرگزاری شبستان: خانه قرآن روستایی شاهد کاشان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰ میلیون حافظ، ۱۵ بانوی حافظ ۱۵ جزء قرآن کریم را در روستای جوشقان تربیت کرده است.

محمد کشاورز مدیر خانه قرآن روستایی شاهد کاشان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کاشان،‌ با تشریح فعالیت قرآنی این مرکز قرآنی اظهار داشت: عمده ماموریت خانه های قرآن روستایی مبتنی بر پیگیری طرح نهضت قرآن آموزی با هدف ریشه کنی بیسوادی قرآنی بوده و به مقتضای این هدفگذاری محدوده فعالیت آن ها بر اساس آموزش روخوانی، روانخوانی و مفاهیم قرآن تعریف شده است.


وی افزود: با تاسیس خانه قرآن شاهد روستای جوشقان در سال 1388 فعالیت های آموزشی و ترویجی قرآنی با حضورمربیان این موسسه پیگیری شد و کلاس های متعدد روخوانی و روانخوانی ومفاهیم قرآن در سنین بزرگسال، جوان و نوجوان برای خواهران و برادران برگزار شد.


کشاورز برگزاری کلاس های قرائت را مقدمه خوبی برای آغاز فعالیت حفظ ذکر کرد و ابراز داشت: توانمندی مخاطبان این خانه قرآن در تلاوت قرآن و آشنایی با واژه ها و مفاهیم آن زمینه ای را فراهم کرد تا با حضور سرکار خانم نرگس دلیری حافظ کل قرآن، کلاس حفظ قرآن راه اندازی و این فعالیت ماندگار قرآنی نیز در پرونده این خانه قرآن ثبت شود.


موسس خانه قرآن شاهد خاطر نشان کرد: فعالیت های تشویقی و تبلیغی حجت‌الاسلام جمشیدی روحانی مستقر فعال و پرنشاط روستا نیز در تشویق علاقمندان و مخاطبان برای حضور در این کلاس ها بسیار اثرگذار بود.


وی سپس بیان داشت: پس از گذشت 3 سال از اجرای این طرح اکنون شاهد تربیت 15 حافظ 15 جزء  قرآن کریم هستیم و البته باید توجه داشت که این فعالیت قرآنی با توجه به شرایط کاری مخاطبان، محدودیتهای محیط روستا و عدم منابع مالی خانه قرآن محقق شده است.


مسئول خانه قرآن شاهد جوشقان با اشاره به فضای مذهبی خوب روستای جوشقان تصریح کرد: در روستای جوشقان هم اکنون بیش از 2 هزار و سیصد نفر جمعیت ساکن هستند و قطعا ما می توانیم در جهت  گسترش امر حفظ قرآن فعالیت چشمگیرتری داشته باشیم اما این امر نیازمند حمایت های مادی و معنوی بیشتر از حافظان قرآن است.


وی افزود: حضور در مسابقات تخصصی حفظ قرآن نیازمند مهارت های ویژه ای در زمینه صوت و لحن، مفاهیم و تفسیر قرآن است که این امر نیازمند برگزاری دوره های آموزشی تخصصی است که فراتر از تکالیف خانه قرآن و منابع مالی این موسسه است و لذا عمده برنامه حفظ مبتنی بر حسن حفظ می شود و لذا ما نیازمند حمایت جدی تر در خصوص فعالیت های آموزشی حافظان قرآن هستیم.

 

کد خبر 571854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha