حجت الاسلام مهدی تقی زاده، امام جمعه دابو و دشت سر آمل، امروز (14 شهریور) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: انجام نشدن کارهای اصولی و بنیادی از معضلات فرهنگی به شمار می آید چرا که به این مقوله مهم، توجه کامل و ویژه، نمی شود.
وی اظهار کرد: برنامه ریزی درستی جهت رسیدن به فرهنگ اصیل دینی و ناب محمدی(صلی الله علیه و آله وسلم) باید صورت گیرد و جامعه به این سمت، سوق یابد.
حجت الاسلام تقی زاده با اشاره به اینکه فرهنگ را فقط در موسیقی و برگزاری جلسات دانستن امری اشتباه است، بیان کرد: فرهنگ در واقع جامعیت کامل دارد که باید به درون و عمق آن، توجه ویژه صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ سالم، موجب اقتصاد و سیاست سالم می شود، ابراز کرد: مبنای کار فرهنگی باید، عنایت به دین و معنویت نیز باشد که با این روش، دسیسه های دشمنان نیز برملا می شود.
حجت الاسلام تقی زاده گفت: با تبعیت از دین مبین اسلام، ترس و واهمه ای از کسی نداریم چرا که ما پیروان مردی هستیم که شعار«هیهات، من الذله» را با شجاعت تمام، بیان کرد.
وی اظهار کرد: درستی و پاکی در دل فرهنگ به طور کامل، نهفته است و مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) بر فرهنگ، تاکید و سفارش بسیاری دارند.
حجت الاسلام تقی زاده با تاکید بر اینکه دانشگاه، مراکز علمی و ... را باید بر مبنای فرهنگ اصیل، سوق دهیم، بیان کرد: فرزندان را «قال الصادق(علیه السلام)» و «قال الباقر(علیه السلام)» آنطور که پیشوایان دینی به دفعات متعدد، بیان کردند و به سمت مدینه فاضله تا رهبر جهانی حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باید، پرورش داد.
وی ابراز کرد: جهت داشتن جامعه ای موفق و از لحاظ های مختلف جامع، می طلبد تا دغدغه فرهنگی، وجود نداشته باشد و به ایده آل های مطلوب و کارآمد، رسیده باشیم.
حجت الاسلام تقی زاده گفت: مطالعه ریشه ای در اعتقادات فرهنگی، نشان می دهد که فرهنگ بسیار جامع بوده زیرا از بعد کشاورزی، محصول را نتیجه و ثمر معنویت، یاد و نام خدا، محسوب می شود اما به آن، اهتمام لازم صورت نمی گیرد.
وی افزود: با نگاهی به گذشته، صله رحم، تکریم والدین و ... از فرهنگ ایران، نشات گرفته که متاسفانه در حال حاضر، کمرنگ شده و در حال فراموشی است.
حجت الاسلام تقی زاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران به بازگشت بر فرهنگ اصیل، توجه شده اما کمتر به عمق آن، عنایت شده که برگزاری شور و شعف، خوب است اما نباید به صورت فقط کنسرت و جلسات تداخلی پسرها و دخترها باشد.
وی بیان کرد: درباره مسائل فرهنگی، فقط این امر را صرف دستگاه فرهنگ و ارشاد و نیروی انتظامی دانستن، اشتباه است و تمام این معضلات، ریشه در تبیین نکردن فرهنگ دینی در جامعه دارد.
حجت الاسلام تقی زاده ابراز کرد: برای رفع مسائل فرهنگی می طلبد که چندین نهاد با یکدیگر، همکاری و تعامل داشته باشند و بسیج فرهنگی، تشکیل شود.
وی گفت: از خانه و خانواده باید جهت رفع معضلات فرهنگی آغاز کرد و بنیان نخستین نهاد اجتماعی را فرهنگ قرار داد و دانش آموزان و دانشجویان به صورت کامل با مقوله فرهنگ، آشنا شوند و در وجودشان، این امر نهادینه گردد چرا که این امر، تنها راه برون رفت به شمار می آید.
نظر شما