به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سید احمد آقامیری شنبه شب (13 شهریور) در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم در تالار امام جواد(ع) طی سخنانی گفت: یکی از مسائلی که ما انجام می دهیم موضوع سنجش و غربالگری است که بر اساس تغیر رویکرد سنجش در طرح سلامت، تاکنون حدود 21 هزار دانشآموز مورد سنجش و غربالگری قرار گرفتهاند.
وی عنوان داشت: غربالگری برای تشخیص بیماری ها و نواقص دانش آموزان قبل از شروع به تحصیل در پایه اول ابتدایی انجام می شود که تشخیص و مداخله سریع در راستای درمان مشکلات مختلف برخی از دانش آموزان الزامی است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم گفت: با توجه به اینکه زمان پابه اول برای غربالگری زمان دیری بود، در حال حاضر غربالگری در دوران پیش از دبستان انجام می شود تا در صورت وجود نقص یا بیماری در دانشآموزان، بتوان درمان مؤثر و به هنگامی را انجام داد.
آقامیری از کم بودن مراکز تحصیلی برای دانش آموزان استثنایی گلایه کرد و گفت: دانش آموزان استثنایی با وضعیتی که دارند مجبور هستند مسافت های بسیاری را طی کنند تا به مرکز تحصیلی خود برسند و از این رو نیاز است تا مراکز بیشتری در قم احداث شود.
وی گفت: تنها برای سرویس این دانش آموزان سال گذشته 800 میلیون تومان هزینه شد که 200 میلیون تومان آن را آموزش و پرورش استان و مابقی را خانواده ها پرداخت کردند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم گفت: از مجموع دانش آموزان استثنایی 89 درصد خانواده ها تحت پوشش بهزیستی بوده و 46 درصد آنها هم بی بضاعت هستند به گونه ای که نمی توانند هزینه سرویس رفت و برگشت دانش آموز خود را نیز پرداخت کنند.
همچنین در این جلسه علیرضا یاری، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قم نیز طی سخنانی به پروژه مهر اشاره کرد و آن را نماد مدیریت صحیح، برنامهریزی دقیق و پویایی عنوان کرد.
وی افزود: هدف از طراحی و اجرای پروژه مهر این است که فضای آموزشی و پروشی مدارس چنان جذاب و بانشاط شود که دانشآموزان برای حضور در مدارس و کلاسهای درس مشتاق شوند.
یاری ادامه داد: برای پروژه مهر پنج کارگروه تشکیل شده که شامل ساماندهی و ثبتنام، تائید صلاحیت و گزینش، تعمیر و تجهیز، تبلیغ و توجیه و ارزیابی و نظارت است.
نظر شما