به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، شهرام شیخانی امروز ( 13 شهریور) در جلسه ای با موضوع ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه اظهار کرد: در بحث مهارت زندگی هدف اصلی سلامت روان است که این آموزش از سال 85 به صورت کارگاه آموزشی در سطح استان اجرا می شود.
وی افزود: با توجه به فرصت ایجاد شده پیشنهاد اجرای این آموزش ها در قالب طرح مهارت زندگی و آموزش پیش از ازدواج به صورت دو واحد درسی از طرف بهزیستی استان مطرح شده است.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی بیان اینکه در حال حاضر 30 مدرس فعال برای تدریس مهارتهای زندگی در استان وجود دارد، گفت: پیشنهاد می شود امسال این مهم در قالب دو واحد درسی اختیاری در دانشگاه ها تدریس شود.
شیخانی بیان داشت: با توجه به لزوم تحکیم بنیان خانواده، باید مدرسان از گروه مرتبط و روانشناسی باشند و بهزیستی به عنوان تسهیل گر در کنار دانشگاه ها هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار نفر از آموزش مهارت زندگی بهره مند شدند، عنوان کرد: از این میزان یک هزار و 200 نفر از طریق دانشگاه ها براساس تفاهم نامه آموزش دیدند.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سال گذشته 4 هزار و 200 نفر تحت آموزش قبل ازدواج و 5 هزار و 400 نفر آموزش بعد از ازدواج قرار گرفتند.
شیخانی با بیان اینکه در مهارت زندگی دانشجویی به هفت مهارت پرداخته می شود، تصریح کرد: مهارت ارتباطی، تفکر خلاق، خودآگاهی، کنترل خشم و حل مسئله و تصمیم گیری از جمله این مهارت ها است.
به گفته وی سال گذشته دانشگاه بیرجند بحث مهارت زندگی( مهارت ارتباطی) را برای دانشجویان جدیدالورود برگزار کردند.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی افزود: از دانشگاه ها انتظار است این واحدهای درسی مهارت زندگی که با محتوای مشخص است با هدف اجرا شود.
نظر شما