به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مسعود بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، امروز(11 شهریور)در نشستی با بسیجیان رسانه ای استان، با اشاره به مرارت های بیشمار خانواده معزز شهدا، گفت: مشکلات و داغ ها برای عده ای پیش آمد تا ما راحت پشت میزها بنشینیم و به طور قطع شهدا در قیامت از ما سوال خواهند کرد که برای شیعه و.... چه کردیم؟
وی با گرامیداشت یاد دلاورمردان لشکر ۴۱ ثارالله و یاد شهید زنده سردار سلیمانی، با استفاده از آیه ۲۸۶ سوره مبارکه بقره گفت: از خداوند می خواهیم باری را روی دوش ما نگذارد که طاقت آن را نداشته باشیم یا مسولیتی ندهد که وقتی از ما گرفته شود ناسزا بگوییم و از خداوند می خواهیم، ما را کنترل کند.
بصیری با بیان اینکه بسیجی بودن خصوصیات و اصولی دارد که باید به آن توجه کنیم و وارد بسیج شدن و کارت گرفتن مرحله اول است مرحله بعد تحمل کردن است؛ افزود: اگر کسی بایدها و نبایدهای خود را با منافع شخصی، تغییر دهد، بسیجی نیست؛ بلکه ایمان او باید مجموعه بایدها و نبایدهای او را تعریف کند.
وی با استفاده از حدیثی از رسول اکرم که روز قیامت عده ای برانگیخته می شوند با کوه هایی از حسنات و آنها را فرامی خوانند و همه آن حسنات نابود می شود و دست خالی وارد قیامت می شوند؛ افزود: اینها کسانی هستند که گرچه روزها عبادت و شبها از ترس خدا بیدار هستند اما به مال حرام که می رسند پرهیز نمی کنند.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور ادامه داد: بعضی از ما تا جایی پای انقلاب هستیم که منافع ما و انقلاب با هم همپوشانی داشنه باشد اما آنجا که منافع ما از انقلاب و اسلام جدا می شود، راه مان جدا می شود؛ عده ای هم اوایل انقلاب، دیدند نان دانی خوبی باز شد و با انقلاب همراه شدند اما آن طرف را هم داشتند.
وی با اشاره به اینکه عده ای وقتی دیدند منافع آنها از اسلام جدا است؛ پشت مسلم بن عقیل را خالی کردند؛ اظهار داشت: خیلی ها خادمی امام حسین علیه السلام را می کنند اما برای اینکه فقط در صف اول هیئت دیده شوند؛ عده ای می خواهند خادم امام رضا علیه السلام شوند؛ از همین جا هم{راه دور} می توان با رسیدگی به فقرا، عیادت از بیماران، دیدار با خانواده شهدا و... خادمی امام رضاعلیه السلام را کرد.
بصیری در زمینه اقدامات بسیج رسانه کشور هم گفت: برنامه هر سال را ابتدای آن سال به استان ها ابلاغ می کنیم؛ امکانات ما در کل کشور کم است و نمی توانیم برای هر استان ساختمان جداگانه داشته باشیم زیرا هزینه آن بالغ بر چند میلیارد می شود در حالیکه کل بودجه ما ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون است.
وی کمبود نیروی انسانی را هم مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه در تهران، کل نیروهای ما ۱۳ نفر هستند؛ تصریح کرد: از دیگر برنامه های ما تربیت نیروی کارآمد، حمایت از پایان نامه های دانشجویی و... است و بیمه خبرنگاران را با اینکه بر عهده بسیج رسانه نیست اما ظرف دو سال گذشته بیشترین رایزنی را با مجلس و نهادهای مرتبط داشتیم و پیگیری آن را وظیفه ایمانی خود می دانیم، طرح آن به زودی به مجلس می رود که امیدواریم حل شود.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور افزایش سواد رسانه ای در میان خانواده ها، طلاب، اولیاء و مربیان را از دیگر برنامه های پیش روی این سازمان اعلام کرد و گفت: سازمان بسیج رسانه دارای راهبرد و منشور فکری است و ما خود را خادم استان ها و سرباز اسلام می دانیم و امیدواریم به مسئولیت خود وفادار بمانیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع تحصیلات تکمیلی خبرنگاران در رشته ارتباطات پیگیری می کنیم؛ به این مطلب هم اشاره کرد: مطالبه عمومی برای فیلتر کردن شبکه های مجازی غیرمجاز در کشور را دنبال می کنیم و در کنار آن چند شبکه اجتماعی ایرانی از جمله «سلام» را هم راه اندازی کردیم.
نظر شما