کارگاه «نقش خانواده در تعلیم و تربیت معلولین ذهنی» در کرمانشاه برگزار شد

خبرگزاری شبستان: رئیس بیمارستان محمد کرمانشاهی، گفت: افزایش آگاهی خانواده ها از طریق ارائه مشاوره های لازم می تواند از تولد فرزند معلول ذهنی جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، کارگاه یک روزه نقش خانواده در تعلیم و تربیت معلولین ذهنی پیش از ظهر امروز(11 شهریور) به همت معاونت توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه و با حضور مسئولین فنی، روانشناسان و مددکاران مراکز غیردولتی در کرمانشاه برگزار شد.

 

دکتر هوشنگ امیریان رئیس بیمارستان محمد کرمانشاهی در این کارگاه، اظهار کرد: بیش از 70 درصد مشکلات رفتاری کودکان مربوط به تربیت آنها در خانواده است.

 

وی ادامه داد: اختلالات ذهنی فرآیند مرضی ایجاد شده در مغز است که فرد را در راستای جذب اطلاعات ناتوان می کند.

 

رئیس بیمارستان محمد کرمانشاهی با بیان اینکه فرد ناتوان ذهنی ضریب هوشی کمتر از 70 دارد، افزود: عوامل پیش از تولد، زمان تولد، پس از تولد و همچنین عوامل محیطی، اجتماعی و فرهنگی در ایجاد این اختلالات تأثیر دارد.

 

امیریان یادآور شد: بیشترین افراد مبتلا به این اختلالات در سن 5 الی 14 سال قرار دارند و مهمترین راه های پیشگیری از ناتوانی ذهنی نیز می توان به افزایش آگاهی خانواده ها، تلاش برای بهبود شرایط زندگی، بهداشت اشاره کرد.

 

وی با بیان اینکه طرز برخورد با بیماران ناتوان ذهنی دارای اهمیت است، گفت: انجام آزمایشان پاراکلینیکی، تجزیه کروموزومی و آزمون هوش نیز در راستای جلوگیری از این اختلالات تأثیرگذار است.

 

کد خبر 570761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha