نگاه سرمایه گذاران خارجی به بازار صنایع غذایی ایران

خبرگزاری شبستان:صنايع وابسته به کشاورزي مانند صنایع غذایی به دلايل گوناگون، اهميت و نقش بسزايي در توسعه اقتصاد ملي دارند از این رو برای توسعه این بخش که باعث توسعه اقتصاد نیز می شود علاوه بر توان داخلی نیازمند سرمایه خارجی هستیم.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: کشاورزي يکي از مهم ترين بخش هاي اقتصادي کشور و تامين کننده 80 درصد نيازهاي غذايي و يک چهارم توليد ناخالص داخلي، يک سوم اشتغال و ... است. صنايع کشاورزي با توجه به آاثار مستقيم و غير مستقيمي که در بخش کشاورزي بر جاي مي گذارد در شکوفايي کشورها به وﻴﮋه اقتصاد کشورهاي در حال توسعه نقش بسزايي دارد و شناخت نقاط قوت، فرصت ها و نيز مشکلات و تنگناهاي آن مي تواند کشور را به چشم اندازهايي روشن تر در بخش کشاورزي و صنايع وابسته به آن رهنما شود.

 

بنابراین گزارش، فرصت ها، مزايا و نقاط قوت صنايع غذايي در کشورمان، امکانات بالقوه و ظرفيت هاي وسيع و قابل توسعه اي دارد به طوري که با مساحتي حدود 648/1 ميليون هکتار نزديک به 25/1 خاک آسيا را تشکيل مي دهد. زمين هاي قابل کشت، جنگل ها و مراتع طبيعي، اقليم متفاوت و ذخاير ﮋنتيکي قابل توجه، برخورداري از نيروي خورشيد از جمله امکانات و منابع کشاورزي کشور است که توليد انواع و اقسام محصولات کشاورزي سرد سيري، نيمه گرمسيري و گرمسيري را ميسر ساخته است. هم چنين صنايع وابسته به کشاورزي به دلايل گوناگون، اهميت ونقش بسزايي در توسعه فعاليتهاي کشاورزي و توسعه اقتصاد ملي دارند.

 

این گزارش می افزاید: از این رو برای توسعه این بخش که باعث توسعه اقتصاد نیز می شود علاوه بر توان داخلی نیازمند سرمایه خارجی هستیم. ایرنا در این باره به نقل از علیرضا مناقبی، رییس انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی نوشته است: "بازار ایران ظرفیت های زیادی برای سرمایه گذاری در بخش صنایع غذایی و آشامیدنی دارد که با معرفی این ظرفیت ها، می توانیم سرمایه گذاری خارجی را در این بخش جذب کنیم. سرمایه گذاران خارجی باید بدانند بهترین گزینه برای ورود به بازار خاورمیانه، سرمایه گذاری در ایران است. معرفی ظرفیت های بازار ایران یک ضروت برای جذب سرمایه گذار خارجی است."

 

یادآور می شود: آمارها نشان می دهد واردات محصولات غذایی و کشاورزی در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافت. در بهار امسال، نزدیک 512 هزار تن محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به ارزش بیش از یک میلیارد و 56 میلیون دلار از کشور صادر شد که به لحاظ وزنی نسبت به مدت مشابه پارسال 11 درصد و به لحاظ ارزشی 17 درصد افزایش داشت. از مجموع صادرات سه ماهه نخست امسال نزدیک 462 هزار تن محصولات کشاورزی بود و صنایع غذایی بیش از 909 میلیون دلار به خارج از کشور صادرات داشت. بیش از 75 درصد ارزش صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی (نزدیک 800 میلیون دلار) متعلق به محصولاتی چون پسته، لبنیات، شیرینی و شکلات، خرما، گوجه فرنگی ، سیب و زعفران بود.

کد خبر 570414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha