به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه 9 شهریو در پاسخ به سوال نماینده مردم ارومیه در مورد مدیران شرکتهای شستا و بازنشستگی گفت: عملکردهای شرکتهای شستا با شاخصهایی چون حفظ استقلال صندوقها و همچنین فرایند جریان اراده برای کار سالم و غیرفساد امیز و مبارزه با فساد سنجیده می شود.
وی با تاکید بر اینکه امروز صندوقهای بازنشستگی حیات خلوت هیچ کس نیستند اظهار کرد: خود ساختار صندوقها تصمیم گیری می کنند و حتی بنده از اختیارات قانونی خودم در مورد این صندوقها نیز صرفنظر کردهام.
وی تصریح کرد: در دریافتهای نامتعارف نامه هیئت مدیره هیچ صندوق و یا خود تامین اجتماعی نبوده است به جز بانک رفاه که آن هم ذیل نظام پولی و بانکی فعالیت می کند.
وزیر کار گفت: من نمی توانم انکار کنم که در هیچ جایی با این وسعت تخلفی صورت نمی گیرد بلکه بنای ما در این صندوقها بر سلامت بوده است.
وی گفت: بحث کارآمدی و اثربخشی سرمایه گذاری و کارآمدی کار در صندوقها از مهمترینهای اولویتهای ما بوده است و خوشبختانه انتساب مدیران ما بنا بر شایسته سالاری بوده است و در راس این صندوقها ما اقتصادی ترین مدیران را قرار دادیم.
وی تاکید کرد: بنای ما در این صندوقها بر حقوقهای نجومی نبوده است و در هیچ کدام از گزارشها هیچ حقوق نجومی در مورد هیئت مدیره شستا گزارش نشده است و این افراد یعنی هیئت مدیره شستا نسبت به سایر جاها چیزی نمی گیرند یعنی در بهترین حالت 13 میلیون گرفته اند.
ربیعی خطاب به قاضی پور گفت: من متهم پرونده تحقیق و تفحص شده ام این در حالی است که بنده خودم شاکی بوده ام در این پرونده اما جایگاه عوض شد و بنده مجبور شدم در جایگاه حاضر شوم و توضیح دهم چرا که رئیس سازمان تامین اجتماعی وقت از بنده شکایت کرد.
وی تاکید کرد: گرچه بنده در دادگاه حضور پیدا کرده ام ولی از این پرونده عقب نشینی نمی کنم زیرا مشی ما این است که تا جایی که می توانیم با فساد مبارزه کنیم و مبارزه ما با فساد پایانی ندارد.
وزیر کار تاکید کرد: من در هنگامی که وزیر کار شده ام با 7 هزار نیروی کار اضافه در ذوب آهن مواجه شده ام این در حالی بود که زغال سنگ کرمان نیز 3 هزار نیروی کار اضافه داشت به بنده می گویند تعدیل نیرو کن در حالی است که بنده وزیر کار هستم و باید سیاستهای کار و اشتغال را دنبال کنم.
نظر شما