به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سیدجلیل محقق، امام جمعه شوشتر، امروز(27 آذر) در جمع مردم این شهرستان گفت: نقش حضرت زینب(س) در حادثه عاشورا بسیار تاثیرگذار بوده و به این دلیل باید کوشید تا تاثیرگذاری این شخص بر حادثه عظیم کربلا بازشناسی شود و برای مردم به رشته تحریر در آید.
وی با اشاره به اینکه خرافه تاثیرات زیادی برعزاداریهای اهلبیت گذاشته است، افزود: گرایش به خرافات و بدعتها در عزاداری امام حسین(ع) تاثیرات زیادی گذاشته و باید بکوشیم تا این بدعتها از مراسمها پاک شوند.
امام جمعه شوشتر با اشاره به اینکه در شرایط کنونی بدعتی مانند حمل علمهای بسیار بلند در سطح شهرستان رسم شده است، تاکید کرد: حمل علم برای مردم مشکلات زیادی به وجود میآورد و به این دلیل در سالهای گذشته خسارات جراحی برای مردم به وجود آمده و این امر در عزاداری ها هیچ تاثیری نداشته است.
این مقام مسئول، با اشاره به اینکه در سالجاری باید برای امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان برنامهریزی خاصی اعمال شود، تصریح کرد: قرار است در سالجاری برای مداحان اهل بیت(ع) در هیئتهای مذهبی احادیث و جملاتی از بزرگان برای اهمیت حجاب و عفاف تهیه شود تا در ضمن مداحیهای انجام شده این مسائل نیز به صورت بسیار ظریف تذکر داده شود.
محقق تاکید کرد: استفاده از دهل و دمام در عزاداری شهرستان شوشتر نوعی خرافه و بدعت است که باید برچیده شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شوشتر، با اشاره به اینکه هرگونه آلاتی که با عقل در عزاداری امام حسین(ع) سازگاری ندارد، نوعی بدعت است، خاطرنشان کرد: عزاداری برای امام حسین(ع) باید حزن را افزایش دهد و در این باره باید توجه ویژهای داشت.
این مقام مسئول، تاکید کرد: عزاداری برای اهل بیت(ع) و به ویژه امام حسین(ع) باید خالی از شبه افکنی و برداشتهای سلیقهای باشد و در این میان نباید برداشت شخصی را در ماجرای کربلا دخیل کرد.
امام جمعه شوشتر، افزود: مداحان وظیفه دارند تنها مقاتل را برای مردم اعلام کنند و نباید در این مراسم برداشتهای سطحی و مبتنی بر خرافه را به نام مقتل معتبر برای مردم ارائه دهند.
پایان پیام/
نظر شما