ترکیه به بازار ماشین های عمرانی ایران میاندیشد

خبرگزاری شبستان:ترکیه بعد از لغو تحریم ها تلاش بسیاری برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی خود با ایران داشت و در حال حاضر ترکیه تمایل خور را به حضور پررنگ تر در بازار ایران و نوسازی ماشین های عمرانی اعلام کرده است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: روابط ترکیه با ایران از روندی منطقی پیروی می‌کند. با تاسیس جمهوری ترکیه در سال 1923، ایران با این کشور همسایه روابط حسنه‌ای داشته است. حتی این روابط با پیوستن ترکیه به ناتو در آغاز دهه 50 هم پابرجا و باثبات بود. اگرچه روابط سیاسی در دوره‌هایی با تنش‌هایی همراه بوده است، اما این موارد سبب کندی روند مناسبات اقتصادی و تجاری نشده است. عمده تجارت خارجی ایران به جز نفت و گاز، توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد. اتاق‌های بازرگانی مشترک دو طرف در این زمینه کوشش‌هایی داشته‌اند که روند متعادل را دنبال کنند. طبیعی است که شرکای تجاری سعی می‌کنند به نوعی در روند، نوع کالا و کالای مبادله‌ای ثبات ایجاد کنند.

 

بنابراین گزارش، ترکیه بعد از لغو تحریم ها تلاش بسیاری برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی خود با ایران داشت و در حال حاضر ترکیه تمایل خور را به حضور پررنگ تر در بازار ایران و نوسازی ماشین های عمرانی اعلام کرده است. ایرنا در این رابطه به نقل از علیرضا نظری، کارشناس ماشین های عمرانی نوشته است: "ماشین های عمرانی کشور مورد استفاده در شهرداری ها، دهیاری ها، سازمان های جهاد کشاورزی، شرکت های نفت گاز و پتروشیمی و همچنین وزارت راه و شهرسازی به نوسازی نیازمند است. بخش خصوصی کشور شامل پیمانکاران بزرگ و دارای رتبه بالا، پیمانکاران متوسط و حتی پیمانکاران محلی و کوچک نیز خواهان تحقق این مساله اند. همایشی در تهران برای معرفی ادوات نوین عمرانی در آینده نزدیک برگزار می شود. ماشین های در نظر گرفته شده برای عرضه در این همایش، کیفیت و بازدهی بالایی دارد که با کاهش نیاز به نیروی انسانی و تقلیل هزینه ها، به سود مصرف کنندگان تمام می شود.

 

یک ماشین عمرانی جدید با مدل «اس.اس62» (62SS) به عنوان دستگاهی چندکاره و چندمنظوره با قابلیت استفاده در مواقع بحران و فضاهای محدود در این همایش ارایه می شود که شرکت های اروپایی طراحی فنی آن را بر عهده داشته و قطعات استفاده شده در آن از برندهای مشهور ژاپنی و اروپایی است. شرکتی در ترکیه به عنوان سازنده این خودرو فعالیت می کند که با توجه به بازار بزرگ و جذاب ایران که بویژه در دوران پساتحریم گشایش های خوبی در آن ایجاد شده، متمایل به عرضه محصول خود در کشور و پاسخگویی به نیاز داخلی است. شرکت یاد شده همچنین مایل به انتقال فناوری و تامین سرمایه لازم با تشکیل کنسرسیومی با شرکت یا شرکت های ایرانی برای تحقق این مهم است که در صورت مهیا شدن شرایط، اقدام می کند."

 

یادآور می شود: سال گذشته مدیرکل دفتر تجهیز ماشین آلات و راهدارخانه های کشور اعلام کرده بود که 15 درصد خودروها و ماشین های راهداری فرسوده و از رده خارج است که سالیانه یک تریلیون ریال برای نوسازی آنها اختصاص می یابد.

کد خبر 570079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha