ارائه الگو جامعه را به رشد و تعالي هدايت مي‌كند

خبرگزاری شبستان:عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به زندگي و شخصيت ائمه اطهار(ع) گفت: ارائه الگو يكي از روش‌هاي اثرگذار در سعادت جامعه و فرد است و جامعه را به رشد و تعالي راهنمايي و هدايت مي‌كند.

حجت‌الاسلام والملسين محمود رجبي در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به جايگاه امام رضا(ع) در مكتب اهل بيت(ع) اظهار كرد: بر اساس فرمايش امام خميني(ره) آستان قدس رضوي پايتخت اين مملكت است، كه به واسطه آن بركاتي از سوي علي بن موسي الرضا(ع) شامل حال مردم مي‌شود.

 

وي خاطرنشان كرد: هر اندازه بتوانيم نسبت به معرفي شخصيت و سيره امام رضا(ع) تلاش كنيم نمي‌توانيم اندكي از حق آن امام بزرگوار را نسبت به جامعه ادا كنيم، هر گونه تلاشي در اين زمينه بدون ترديد مورد خوشنودي پيامبر اكرم(ص) بوده و بركت و سعادت براي امت و ملت به همراه دارد.

 

قائم مقام مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني با بيان اينكه آستان قدس رضوي و مسؤولان فرهيخته اين آستان بايد در اين زمينه فعال و كوشا باشند، گفت: برگزاري جشنواره‌ها و كنگره‌ها در مورد شخصيت‌هاي بزرگ مصداق و الهام بخش آيات شريفي است كه در آنها خداوند به پيامبر اكرم(ص) مي‌فرمايد انبياي الهي را ياد كن و ياد آنها را زنده نگاه دار.

 

وي عنوان كرد: بايد ياد، منش، زندگي و شخصيت ائمه اطهار(ع) را در جامعه به شكل‌هايي زنده نگاه داريم، همايش‌ها و كنگره‌ها يكي از مصاديق زنده نگاه داشتن ياد امامان است، روشي براي زنده نگاه داشتن، تجليل و نكوداشت و الگودهي ويژگي‌ها، شخصيت و سيره آن بزرگواران است.

 

رجبي يادآور شد: ارائه الگو يكي از روش‌هاي اثرگذار در سعادت جامعه و فرد است و جامعه را به رشد و تعالي راهنمايي و هدايت مي‌كند، همايش حديث رضوي با معرفي ابعادي از زندگي امام رضا(ع) جامعه و فرد را به موفقيت مي‌رساند.

 

وي با بيان اينكه برگزاري اين كنگره‌ها براي جامعه مفيد و ضروري است، گفت: امروزه جامعه آماج جهالت، هجوم‌هاي دشمنان اسلام، شبيه خون و ناتوي فرهنگي دشمنان است بنابراين در چنين شرايطي نياز فراوان به اين الگوها وجود دارد تا در برابر سيل تهاجمات دشمن از طريق ماهواره‌ها مسير سعادت خود را طي كند.

 

عضو جامعه مدرسين حوزه با تأكيد بر برگزاري كنگره‌ها عنوان كرد: بايد هر چه بيشتر در زمينه محتوا، شيوه‌ها، سبك‌ها، قالب‌ها و زمينه‌سازي براي رسيدن پيام‌ها، نهادينه شدن و درون‌ريزي اين ابعاد كارهاي كارشناسي و اساسي انجام شود.

 

وي تأكيد كرد: بايد در زمينه شناخت شخصيت و سبك زندگي علي بن موسي الرضا(ع) بحث شود، بايد در نظر داشت مناظرات امام رضا(ع) براي جامعه و فرهيختگان الگو است، اگر در زمينه محتوا فعاليت كارشناسي شود و محتواي معتبر، جامع و راهگشا به دست مي‌آيد كه مي‌تواند اثر گذار باشد.

 

رجبي يادآور شد: در اين دوران بايد از مسائل هنري به معناي اسلامي استفاده كرده و در اين قالب‌ها متناسب با سطوح و اقشار مختلف بتوانيم اين محتوا را استخراج و عرضه كنيم، به گونه‌اي كه هر مخاطبي بسته تغذيه‌اي خود را از اين سمينارها دريافت كند.

 

وي با بيان اينكه برگزاري همايش‌هايي مانند حديث رضوي مي‌تواند جامعه و نسل آينده را در مسير اسلام ناب محمدي متحول كند و تضميني براي نظام باشد، گفت: اين همايش‌ها با برنامه‌ريزي و فعاليت كارشناسي مي‌تواند برنامه تحول‌آفرين و تربيت‌كننده نسل جوان را به همراه داشته باشد.

کد خبر 569475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha