به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت الاسلام صفر قاسمي، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي تنكابن در ديدار كاركنان دستگاه فرهنگ و هنر استان با امام جمعه رامسر با بيان اينكه كسب رهنمود از ائمه محترم جمعه در راستاي توسعه و بهبود فعاليت هاي حوزه فرهنگ مهمترين هدف اين ديدار است، اظهار داشت: همچنين معرفي اين دستگاه فرهنگي به همراه هدف ها و ماموريت ها و چالش هاي روبرو به ائمه جمعه و روساي شوراي فرهنگ عمومي در اين برنامه مورد توجه است.
وي با اشاره به اينكه ديدار با امام جمعه رامسر بيست و هفتمين ديدار با ائمه محترم جمعه استان است، گفت: رهنمودها به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام قاسمي با بيان اينكه امام جمعه رامسر از ائمه جمعه همراه دستگاه فرهنگ و هنر هستند، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پاسخگو 100درصد مباحث و چالش هاي فرهنگي استان است اما كمتر از 17درصد اعتبارات فرهنگي در اختيار اين مجموعه قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه سرفصل هاي ارشاد اسلامي متعدد و با ناضران بيشمار است اما برخي دستگاه هاي فرهنگي اعتبارات بيشتري دريافت مي نمايند اما ناظري برفعاليت هاي آنها مشاهده نمي شود، اظهار داشت: متدين ها انتظاراتي را از دستگاه فرهنگ و هنر دارند براي ما محترم است و تلاش داريم به آن توجه داشته باشيم.
حجت الاسلام قاسمي با بيان اينكه ائمه جمعه محل رجوع مردم هستند مي طلبد اعتمادساز حوزه فرهنگ و هنر باشند، افزود: در دولت تدبير و اميد اتفاقات مباركي را در بخش قرآن و عترت و كانون هاي مساجد شاهدهستيم.
وي با بيان اينكه رامسر در بخش كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد با كاستي هايي مواجه است، خاطرنشان كرد: برخي مساجد اين شهرستان فاقد روحاني و امام جماعت هستند و نمي توان در آنجا كانون تشكيل داد.
حجت الاسلام قاسمي با بيان اينكه كانون هاي مساجد اعتبارات خوبي دارند، افزود: كانون ها اگر برنامه هاي متنوع و مطلوب ارائه دهند اعتبارات ملي دريافت خواهند كرد.
وي با بيان اينكه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي هيچ گونه تصرفي روي اعتبارات كانون هاي مساجد ندارد و مستقيم دراختيار مديران مسئول كانون ها قرار مي گيرد، گفت: اين كانون ها يك ظرفيت فرهنگي است كه بايد رامسر 25كانون داشته باشد و 10درصد نسبت به برنامه عقب است.
حجت الاسلام قاسمي به فعاليت 100مسجد رامسر اشاره كرد و عنوان داشت: صدر فعاليت هاي ارشاد اسلامي برنامه هاي قرآن و عترت و مسجدي است.
وي با بيان اينكه وزرات خانه يك سري برنامه ها را در چارچوب قانون به عهده دستگاه فرهنگ و هنر گذاشته و اگر هر كدام از برنامه ها اجرايي نشود نوعي تخطي در امور محوله محسوب مي شود، گفت: حفظ هنجارهاي اجتماعي، ملي، بومي و محلي و مذهبي براي ما مهم است و تلاش مي كنيم در برنامه ها مورد توجه باشد.
حجت الاسلام قاسمي به ابتكار مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان درخصوص ايجاد معاونت قرآن و عترت در اين اداره كل اشاره كرد و افزود: اسفند سال گذشته هفته قرآن و عترت نيز در سراسر استان برگزار شد.
وي با بيان اينكه بستر كارهاي فرهنگي با اولويت ديني خواهد بود، اظهار داشت: قالب فعاليت هاي اين اداره كل هنري است.
حجت الاسلام قاسمي با اشاره به اينكه براي واقعه عاشورا ميليون ها كتاب نوشته شده اما اثرگذاري تابلوعصر عاشورا استاد فرشچيان در بين مردم بيشتر بوده، گفت: تلاش ما براين كه از قالب هنر براي ترويج دين و تقويت معارف اسلامي بهره بگيريم.
وي به همراهي امام جمعه رامسر به جلسات شوراي فرهنگ عمومي اشاره كرد و خواستار تقويت و تجهيز كانون فرهنگي هنري مصلي رامسر شد.
نظر شما