حجتالاسلام حسینی معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، درباره تأثیرگذاری مسابقات قرآنی در کشف استعدادهای قرآنی، گفت: زمانی که درباره موضوعی مسابقه برگزار میشود بهطور طبیعی افرادی که خود را توانمند یا مستعد میدانند در آن عرصه، حضور پیدا کرده و در رقابت با دیگران نقاط قوت و ضعف آنها آشکار میشود.
وی افزود: بهترین استادان در این مسابقات حضور پیدا میکنند بهویژه در استانهایی همچون خراسان رضوی و استان تهران که در زمینه قرآنی بیشتر مطرح هستند، این بزرگواران افرادی را که استعداد رشد و شکوفایی دارند را انتخاب میکنند در ادامه مجموعه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران برای آنها آموزشهای ویژه و تخصصی برگزار میکند تا به رشد و کمال بیشتری دست یابند.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران درباره اثرگذاری مسابقات قرآنی در ارتقاء فرهنگی جامعه، اظهار داشت: قرآن نور است، ما میتوانیم چندین نوع نگاه به قرآن داشته باشیم، یکی نگاه تبرکجویانه است که غلط نبوده اما کافی نیست.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: در نگاه تبرکجویانه شخص به قرآن نگاه کرده آن را میبوسد در منزل یا خوردروی خود قرار میدهد یا در مراسم عروسی و ختم از آن استفاده میکند این امر مقدمات خوبی است اما کافی نیست.
وی در ادامه بیان داشت: نگاه دیگر به قرآن نگاه علمی است که خاص فقه و حقوق و مسائل حوزوی امروز هم نیست، در قرآن پیرامون مسائل طبیعی و حقوقی مباحث زیادی مطرح شده است، یعنی قرآن سرشاخههای همه علوم بهویژه علوم انسانی و علوم تجربی را در بطن خود دارد.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران در ادامه گفت: در مسائل دینی، اعتقادی، احکام، مسائل مادی و علوم طبیعی، آنچه برای انسان مضر یا مفید است در قرآن بیان شده است.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به آیهای از قرآن کریم که میفرماید: «الم نجعل الارض مهادا،» گفت: این آیه که میفرماید ما زمین را مهد و گهواره قرار دادیم علمی است، شاید زمانی ما مفهوم واقعی آن را نمیفهمیدیم اما امروز با پیشرفت علم متوجه شدیم این آیه به حرکت زمین اشاره دارد.
/۸۰۷/
نظر شما