به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، غادا هجاوی قدومی، رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی شب گذشته(4 شهریور) در مراسم جشن جهانی شدن لالهجین گفت: تاریخچه سفال لاله جین به هزاران سال قبل باز می گردد و مردمان این شهر دارای یک هنر با اصالت هستند.
وی با بیان اینکه تلاش هنرمندان لاله لجین در استفاده از این ماده بهشتی تحسین برانگیز است، افزود: همواره کارگاههای سفالگری در این شهر افزایش می یابد تا کیفیت محصولات بالا رود و همچنان به فعالیتهای خود ادامه میدهند.
وی تصریح کرد: ایجاد مراکز علمی و پژوهشی و نیز افزایش کارگاه ها در پیشرفت شهر لالجین تاثیر بسزایی دارد و مردم این شهر از فرصت جهانی شدن استفاده کنند.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی ابراز داشت: شهر لاله جین توانست با کسب نشان بین المللی یونسکو عنوان شانزدهمین شهر جهانی را از آن خود کند.
هجاوی قدومی با بیان اینکه به روز شدن در تولیدات سفال لالحین به معنای شکرگذاری از نعمت خدادادی است، افزود: در آیه قرآن آمده هرچقدر شکر نعمت کنیم خداوند نعمات بیشتری به ما ارزانی میدارد بر این اساس باید تلاش شود تولیدات سفال لالجین هر روز با کیفیت بیشتری تولید شود.
وی گفت: نمایندگان 15 شهر جهانی صنایع دستی قرار است در سپتامبر 2016 گردهم آیند و امیداریم با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی، لالجین هم در آن حضور یابد.
وی تصریح کرد: جهانی شدن لالجین مسئولیت سنگینی است و رشد و توسعه کیفی این شهر تلاش سازمان های دولتی و مردم لالجین را می طلبد.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی اظهار داشت: لاله جین در نمایشگاههای بینالمللی، کارگاههای آموزشی و سمینارهایی که توسط شورای جهانی صنایع دستی برنامهریزی شده، حضور پیدا می کند.
نظر شما