به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام حسینی، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران، شامگاه پنجشنبه 4 شهریور در مراسم اختتامیه سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم که در آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) شهر ری برگزار شد، گفت: سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم در دو بخش بانوان و آقایان از 31 مرداد تا 4 شهریور با موفقیت برگزار شده و به کار خود پایان داد.
وی با بیان به اینکه این دور از مسابقات با رقابت 200 هزار نفر در مرحله مقدماتی و شهرستانی استان تهران صورت پذیرفت، عنوان کرد: شرکت کنندگان در رشتههای معارف و مفاهیم، حفظ قرآن کریم، ترتیلخوانی، قرائت، دعاخوانی، روخوانی قرآن کریم، تواشیح و اذان با یکدیگر به رقابت پرداختند.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران، با اشاره به کیفیت رقابت شرکتکنندگان، اظهار داشت: در رشتههای قرائت شرکت کنندگان رتبههای حائز اهمیتی کسب کردند اما متاسفانه در دیگر رشته ها این مهم مشهود نشد.
حجتالاسلام حسینی افزود: از راه یافتگان به سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه استان تهران، 117 نفر از برادران و 87 نفر از خواهران به مرحله فینال استانی راه پیدا کردند.
وی با اشاره به علت برگزاری مسابقات در جوار امام زادهعبدالله(ع) شهرری، بیان داشت: آستان مقدس امام زادهعبدالله(ع) در زمینههای حفظ، قرائت، مفاهیم و حفظ غیرحضوری قرآن یکی از مهمترین مکانها در انجام فعالیتهای قرآنی است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان تهران، ابراز کرد: بحث آموزشهای تخصصی باید در مسابقات به صورت جدی برگزار شود، طی ۴ سال گذشته که حفظ قرآن کریم در امامزادهها آغاز شده است استقبال خوبی از آن صورت گرفته و برنامهریزیهایی برای آن انجام شده است.
وی افزود: تاکنون ۴ مرکز تخصصی و آموزشی قرآنی در بقاع متبرکه کار خود را آغاز کردهاند که یکی از آنها امامزاده اسماعیل(ع) و دیگری آستان مقدس امامزاده صالح(ع) است.
حجتالاسلام حسینی در پایان خاطرنشان کرد: مرکز تخصصی حفظ به صورت غیرحضوری در اکثر امامزادگان راهاندازی شده است. به مدت چهار سال بحث آموزش قرآن در امام زادگان به صورت جدی مطرح و دنبال شده است که با استقبال گسترده مردم روبرو گردید.
نظر شما