خبرگزاری شبستان// یزد
شهید منصور عابدی در آبان 1338 در خانواده ای متدین و زحمتکش دیده به جهان گشود، او پس از رشد و نمو در خانواده پا به عرصه فراگیری علم و دانش نهاد و دوران دبستان را در مدرسه شاه ولی یزد به پایان رساند.
وی تحصیلات دوره راهنمایی را در مدرسه راهنمایی نمونه یزد سپری نمود، شهید عابدی با آغاز تحصیل در دبیرستان دوره جدیدی را در موضوعات اجتماعی، سیاسی و ... تجربه نمود.
وی در دبیرستان ایرانشهر ضمن گذراندن مدارج علمی و تحصیلی در فعالیت های مذهبی و سیاسی شرکت می جست و با گروه های مؤمن و انقلابی در تماس بود.
در جریان قیام دهم فروردین یزد از ناحیه پا مورد اصابت نارنجک ساچمه ای قرار گرفت و به شدت مجروح شد، با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شهید عابدی در سال 1359 به عضویت سپاه درآمد.
با آغاز جنگ تحمیلی و پس از مدتی خدمت در سپاه پاسداران، شهید عابدی به همراه چند تن از برادران سپاه با عزیمت به اهواز پایه گذار تیپ الغدیر شد، بیشتر فعالیت و مسئولیت ایشان در جبهه ها و در واحد نیروی انسانی سپری شد.
در تاریخ 14 مرداد ماه سال 1366 مصادف با شب عید قربان، در منطقه سردشت و در عملیات نصر 7 در حالی که مسئولیت فرماندهی گردان ادوات تیپ پیروز 18 الغدیر را به عهده داشت، مورد اصابت ترکش کاتیوشا قرار گرفته و به آرزوی دیرین خویش نایل شد.
گزیده ای از وصیت نامه شهید منصور عابدی
اکنون که سعادت این را یافته ام که در جبهه ستیز با کفار به مصاف با آنها برخیزم و اکنون که خداوند با ناسپاسی های بسیارم بر من منت گذارده و این نعمت بزرگ را به من عطا فرموده ، بر خود فرض می دانم.
که هر آن به درگاه خدا استغاثه کنم که ای خدای بزرگ، من بیگناه نیستم که معذور باشم و نیرومند نیستم که غلبه کنم و گریزگاهی ندارم که بگریزم پس تو مرا بیامرز.
سفارشی به شما امت رزمنده ... این را بدانید که ابرقدرتهای چپاولگر، سلطه جو، خموشی شما را می خواهند. حضور خود را در صحنه همچنان حفظ کنید و در برابر مصائب چنان استواری از خود نشان دهید که آهن از خجلت به آبی مبدل گردد، هرچه شما کردید و اسلام و انجام و عمل به احکام انسان ساز و سعادت آفرین اسلام. به سراغ وصیت نامه های شهدا بروید که سرچشمه گرفته از اسلام و وصیت نامه های ائمه معصومین می باشد.
نگاهی به عملیات نصر 7
تابستان سال 1366 با درگیری محدود ایران و آمریکا در خلیج فارس همراه بود، از طرفی زمان انجام عملیات در غرب کشور فرماندهان را بر آن داشت که حرکتی را به سوی غرب آغاز کنند، طی این مدت عملیات های نصر 4، 5 و 7 در جبهه شمالی به اجرا درآمد که با آزادسازی بلندی های مهی از خاک عراق همراه بود.
عملیات نصر 7 در تاریخ 14 مرداد 1366 با رمز "یا فاطمه الزهرا (س)" در منطقه عمومی "سلیمانیه" عراق به اجرا درآمد.
این عملیات که به تصرف ارتفاع مهم "دوپازا" و انسداد معبر ضد انقلاب درغرب کشور همراه بود شامل منطقه ای به وسعت 30 کیلومتر مربع می شد؛ تهاجم وسیع نیروهای خودی سبب گردید که علی رغم هوشیری نسبی دشمن تمامی اهداف عملیات در مرحله نخست به دست آید.
مرحله دوم آن نیز پس از اجرای آتش توپخانه روی مواضع دشمن از دو محور آغاز شد؛ نیروهای ایرانی پس از سه ساعت درگیری اولین قله از بلندی های "بلفت" را به تصرف درآورده و جاده آسفالت سردشت- قلعه دیزه و پاسگاه مرزی بلفت را در دست خود گرفتند.
در این عملیات چهار فروند چرخبال، ده ها قبضه خمپاره انداز، 10 دستگاه تانک و نفربر. 50 دستگاه خودرو و مقداری زیادی سلاح سبک و نیمه سنگین دشمن منهدم شد، یک تیپ و هفت گردان عراق از بین رفت و کشته و زخمی ها و اسرای عراق به 1285 نفر رسید.
گفتنی است، در شهر دارالعباده و دارالعلم یزد نیز خیابانی به نام این سردار رشید اسلام نامگذاری شده است.
پایان پیام/
نظر شما