زهرا آقا میر، مشاوره ارشد خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با بیان امروزه برخی از زوج ها مهارت زندگی کردن را ندارند گفت:زوج هایی در آستانه طلاق قرار گرفته اند که خانواده آنان از لحاظ جایگاه های اجتماعی و سیاسی در رده بالای جامعه قرار دارند اما فرزندان آنان به دلیل نداشتن مهارت زندگی و انگیزه ، زندگی آنان فرو پاشیده است.
وی افزود:خانواده ها باید به فرزندانشان انگیزه زندگی کردند بدهند، برخی از خانواده ها به فرزندانشان انگیزه زندگی کردن نمی دهند و تا سن دختر و پسر آنان بالا می رود تنها ازدواج کردن آنان برای پدر و مادر اهمیت پیدا می کند.
آقامیر تصریح کرد:خیلی از مادرها لفظ باید برود، چقدر بمونه، از هیچی بهتر است را می شنوم،این اصطلاحات سخیف است وانگیزه را از فرزندان می گیرد.
مشاوره ارشد خانواده بیان کرد: گذشت، درک داشتن، پایین بودن توقعات باید از سوی خانواده ها در فرزندان نهادینه شود.
وی با بیان اینکه چشم های جوان ما گرسنه است گفت:جوانان ما اگر شکمشان نیز سیر باشد، چشمشان سیر نیست و توقعات بالایی دارند، هرچه می بینند می خواهند، حسرت ماشین ها و خانه های گران قیمت را می خوردند و به شرایط و وضعیت که نگاه نمی کنند.
این مشاوره خانواده تصریح کرد:چشم و هم چشمی در جوانان ما زیاد است و این یک فرهنگ و سونامی بود که از خارج از کشور وارد شد اما نمی توان همیشه غرب را متهم کرد، این سونامی از سوی بیگانه وارد شد اما مردم نیز زمینه آنان را داشتند و خانواده ها از هجمه های فرهنگی استقبال کردند.
وی با بیان اینکه برخی ازمردم به سمت سخفیف گرایی می روند گفت: فرهنگ مردم روز به روز تقلیل پیدا می کند چراکه مسئولان جامعه نیز برنامه ای ندارند.
این استاد دانشگاه بیان کرد:اصولی ترین مباحث دین اسلام حجاب و روزه است اما در ماه رمضان امسال شاهد روزه خواری هایی در جامعه بودیم که به ارزش ها دهن کجی می شود، باید بررسی کرد چرا فرهنگ به این سمت سوق پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه خانواده ها به اصولی ترین مباحث اخلاقی توجه نداردافزود: اصولی ترین مباحث دینی ما وابسته به اخلاقیات است، نماز، حجاب و روزه جزو اخلاقیات است و ما در ابتدایی ترین اصول اخلاقی می لنگد.
آقا میر خاطر نشان کرد:درگیر بررسی پروژه ای درباره طلاق هایی که از بیشترین نقش را دخترها داشتند هستم متوجه شده ام،بیشترین عامل طلاق ها زن سالاری است.
وی افزود: زن سالاری یکی از مصیبت های دامن گیر جامعه شده است، ارزش هایی جدا از ظرفیت آنان به زن ها گذاشته شد .حضرت امام (ره) فرموند « از دامن زن مرد به معراج می رود»، باید زن تربیت معراجیت داشته باشد اما به این ظرفیت ها توجه نمی شود.
این استاده دانشگاه بیان کرد:امروزه از زنان ها استفاده ابزاری می شود و این استفاده را آنان بها می دانند، در حالی مهمترین واساسی ترین ظزفیت زن ها تربیت است.
وی تاکید کرد: مرد سالاری، زن سالاری و فرزند سالاری نباید در خانواده باشد بلکه باید خداوند سالاری،عقل سالاری،عدالت سالاری در خانواده ها حاکم شود، باید اعضای خانواده ها مشورت داشته باشند تا دچار آسیب نشوند.شخص سالاری را رد می کنیم و حرف منطقی باید پیش برود.
نظر شما