به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، شامگاه دوشنبه(1 شهریور) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، ضمن تبریک هفته دولت، با اظهار نارضایتی از برگزار نشدن این جلسه طی 2 سال گذشته، گفت: انقلاب ما، انقلاب فرهنگی بود بنابراین ضروریست که نسبت به برگزاری این گونه جلسات که به حوزه فرهنگ مربوط می شود، توجه و اهتمام بیشتری شود.
وی بر هم افزایی در خصوص توجه به مسائل فرهنگی تاکید کرد و با بیان اینکه این حوزه از مسائل مبتلابه جامعه ماست و برای رسیدن به کمال لازم است در خصوص برگزاری منظم این جلسات اقدام شود، افزود: این جلسه کیفی است و همه باید در جهت کاهش این مسائل و ارتقای فرهنگی عمومی تلاش کنیم.
استاندار خوزستان، با اشاره به تشکیل اتاق فکر برای بررسی مسائل فرهنگی، خاطر نشان کرد: همیشه روش های سنتی اثرگذار نیست و با توجه به جدید شدن و توسعه یافتگی جامعه راهکارها هم باید متناسب با شرایط جدید ارائه شود.
وی بر بهره گرفتن از متخصصان و کارشناسانی که دغدغه و نگرانی آنها مباحث فرهنگی است، جهت انجام کارهای مطالعاتی تاکید کرد و ادامه داد: باید برای این مسائل وقت بگذاریم و کار کارشناسی و مطالعاتی انجام شود و بر اساس آنها دستور کار و مصوبه ایجاد کرد نه اینکه تنها شعار دهیم و خروجی نداشته باشیم.
وی تصریح کرد: چندین دستگاه متولی امر فرهنگ داریم و باید شورایی تشکیل شود که میان آنها هماهنگی ایجاد کند چرا که ممکن است موازی کاری صورت گیرد یا اصلا برخی برنامه ها انجام نشود، در این زمینه لازم است فعالانه تر و منسجم تر کار کرد و از هدررفت سرمایه و هزینه جلوگیری کنیم.
شریعتی، عنوان کرد: اعتبار فرهنگی ممکن است کم باشد ولی به خاطر اینکه متولیان فرهنگی زیادند هزینه هم بالا می رود و در نتیجه اثربخشی کمتر و بسیاری از کارها سطحی انجام می شود، مهم این است که هزینه ها چقدر تاثیرگذار بوده و ما را به اهداف نزدیک تر می کند.
وی با بیان اینکه این جلسه را نباید به عنوان زنگ تفریح و حاشیه تلقی کرد، اذعان داشت: اهواز سال گذشته به عنوان پایتخت کتاب معرفی شد ولی در شاخص کتابخوانی با کاهش نرخ مطالعه مواجه بودیم و این نشان می دهد ما نسبت به حوزه فرهنگی سطحی عمل می کنیم.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه در حد توان هزینه ای که در بخش فرهنگی لازم است تامین می کنیم به شرطی که اثربخشی آن دیده شود، بر برگزاری جلسات ماهانه این شورا تاکید کرد و یاد آور شد: این شورا باید محل مطالعه باشد و نتایج مطالعاتی باید بررسی و جمع بندی شده و در جامعه اجرایی شود.
وی با بیان اینکه هر چه برنامه های بهتر و منسجم تری در حوزه فرهنگ تدارک دیده شود اثربخشی آن در جامعه بیشتر است، پیشنهاد داد: اتاق فکر و کمیته ای شامل شخصیت های علمی برای کارهای مطالعاتی زیر نظر معاونت سیاسی اجتماعی استانداری تشکیل و حاصل آن به شورای فرهنگ عمومی ارائه شود تا نتایج مثمرثمرتری داشته باشد.
نظر شما