به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، حسین صلح جو بیان کرد: فرهنگ و هنر هویت هر جامعه ای را تشکیل می دهد و هر جامعه ای هرچه نوپا باشد دوام و بقای آن مبتنی بر اصول فرهنگی و اجتماعی است.
وی ادامه داد: تقویت وجدان کاری، انظباط اجتماعی، روحیه کار و ابتکار، کارآفرینی، درستکاری، قناعت، اهتمام در ارتقاء کیفیت تولید، فرهنگ سازی برای استفاده از تولیدات داخلی، افزایش تولید و صادرات کالا و خدمات، سالم سازی فضای فرهنگی، امر به معروف و نهی از منکر از مواردی هستند که اگر مورد توجه قرار نگیرند تهاجم فرهنگی دشمنان بیشتر خواهد شد.
رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای اسلامی شهر قزوین اضافه کرد: تنها راه مقابله با فرهنگ بیگانه تقویت باورها و فرهنگ متعالی جامعه ایرانی است و باید نگاه فرابخشی به مقوله فرهنگ داشته باشیم تا بتوان آثار و ابعاد آن را در سطوح مختلف شاهد باشیم و برنامهها و فعالیت ها را آنقدر محصور و محدود نکنیم و محدودیت در اعلام و اعمال آنها نداشته باشیم.
وی عنوان کرد: همواره تعامل متقابل و پویا میان فرهنگ توسعه فرهنگی برقرار است و علاوه براینکه هم افزایی اقدامات را بهبود میبخشد به توسعه حقوق فرهنگی مردم به معنی دسترسی عادلانه افراد به کالا و خدمات فرهنگی و استفاده از مکان های فرهنگی همچون سینما، سالن تئاتر، سالنهای موسیقی، نمایشگاه ها کمک خواهد کرد.
صلح جو با اشاره به اقداماتی که تاکنون از سوی شهرداری قزوین با حمایت شورای اسلامی شهر انجام گرفته است، گفت: مدیریت شهری به عنوان یکی از متولیان تأمین حقوق فرهنگی مردم و از بازوان اجرایی در توسعه مراکز فرهنگی، تمام توان خود را در زمینه برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت ها برای توسعه فرهنگی، بازآفرینی و بازخوانی ارزش های فرهنگی و ارتقاء زندگی شهری به کار برده است.
وی خاطر نشان کرد: امید است با استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری به توسعه فرهنگی دست یابیم و مواردی همچون توسعه مساجد، کمک نقدی و تراکم به ساخت مساجد، تثویت هیأتهای مذهبی، مساعدت به ولادتها و شهادتها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، آزادگی و جانبازی، حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، مساعدت در چاپ کتاب شهداء و رزمندگان، احداث مراکز فرهنگی دفاع مقدس، مساعدت در اجرای نمایش فصل شیدایی بیشتر از گذشته در دستور کار متولیان امر قرار بگیرد.
نظر شما