به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، فاطمه سهرابی، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان امروز (31 شهریور) در نشست خبری که در سالن جلسات تبلیغات اسلامی کردستان با حضور خبرنگاران استان تشکیل شد، گفت: در هیچ ادیان دیگر به اندازه دین اسلام برای زن ارزش و احترام قائل نشده اند.
وی با بیان اینکه اسلام برای زن جایگاه ویژه ای قائل شده است، افزود: در طول تاریخ زنان مورد بی مهری های زیادی قرار گرفته اند اما با آمدن دین اسلام زنان جایگاه خودرا بیشتر شناختند.
این مقام مسئول اظهار داشت: در جامعه اسلامی امروزه زن مانند مرد دارای حق و حقوقی است و هیچ کدام برتری بر دیگری ندارند مگر از نظر تقوا و این جایگاه زنان را ارزشمند کرده است.
وی افزود: متاسفانه بسیاری از زنان از جایگاه ارزشمند خودشان مطلع نیستند زیرا آموزه های دینی شان ضعیف است و نتوانسته اند به طور شایسته از فرهنگ دینی بهره مند شوند.
سهرابی اذعان کرد: ما مسئولان باید نهایت تلاش را با ایجاد برنامه های فرهنگی و اجتماعی و دینی برای زنان در جامعه بیشتر از گذشته انجام دهیم زیرا امروزه با تکنولوژی جاهلیت مدرن غرب در صدد نابودی بنیان خانواده های اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره نقش زنان در قبل و بعد از انقلاب افزود: زنان در دوران طاغوت تحت تاثیر فرهنگ غرب بودند و به راحتی از خیلی آموزش ها محروم بودند اما بعد از انقلاب زنان حضور چشم گیری در همه عرصه ها فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پیدا کردند.
این مقام مسئول اظهار داشت: انقلاب اسلامی دو دستاورد مهم برای زنان در پی داشت که یکی هویت بخشی و دیگری خود باوری اسلامی بود زیرا انقلاب برگرفته از فرهنگ دینی است.
وی با اشاره به اینکه جمعیت استان بیش از یک میلیون نفر است، افزود: از این تعداد جمعیت بیش از یک میلیون نفر 49در کردستان درصد خانم ها و51درصد آقایان را تشکیل می دهد واز این جمعیت 20درصد بی سواد 50درصد کم سواد 30درصد باسواد ودارای تحصیلات دانشگاهی هستند.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان تصریح کرد: از این تعداد جمعیت استان 30 درصد مخاطب کالاهای فرهنگی و غیره هستند و 70درصد مخاطب نیستند و این توزیع ناعادلانه سرانه فرهنگی است.
وی افزود: همه ما مسئولان باید برای 70درصد کاری اساسی برای آنها انجام دهیم از طریق صدا و سیما و شما رسانه های گروهی باید در این امر خطیر و مهم ما را یاری دهید تا زنان ما با ارزش های فرهنگی ودینی روز به روز بیشتر آشنا شوند.
سهرابی افزود: 70هزار نفر زنان شاغل در کردستان داریم که 10 درصد بانوان شاغل در استان تشکیل می دهند و از هر 100 نفر از زنان 10 نفر شاغل هستند و ما باید برای 90 نفر کارهای فرهنگی و مهارت های زندگی ارائه دهیم.
وی اذعان کرد: بنابراین تشکل های مردمی علی الخصوص تشکلهای بانوان و کسانی که در عرصه مطبوعات کار می کنند در این عرصه ما را یاری دهند.
این مقام مسئول افزود: یکی از دغدغه های رهبری در حوزه زن و خانواده است و ایشان معتقدند خانواده گرایی یک سیاست جدی و مهم در زندگی است .
وی در پایان با اشاره به اینکه زنان نقش مهمی در توسعه کشور دارند، خاطرنشان کرد: اگر در هر کشوری به زنان اهمیت بدهند چرخه توسعه آن سریعتر می چرخد بنابراین باید تلاش کنیم که نقش زنان در توسعه بیشتر از گذشته شود.
نظر شما