خبرگزاری شبستان - مازندران
امروز 31 مرداد ماه مصادف با 21 آگوست سال 1969 میلادی در سالی که مسجدالاقصی، قبله اول مسلمانان جهان به دست صهیونیست های غاصب به آتش کشیده شد.
این چنین شد که وزاری امور خارجه کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی به منظور تجلیل از جایگاه والای مسجد، اولین بنایی که حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) به ساخت آن تاکید کرد، روزي را به عنوان «روز جهانی مساجد» نامگذاری کردند.
در حال حاضر شاهد وحشیانه ترین و اسفناک ترین مصیبت ها و حملات بر فلسطین اشغالی از سوی رژیم غاصب اسرائیل هستیم که باید امروز جهان اسلام با اتحاد و یکپارچگی از اهداف اصلی خود، دفاع کنند و به جرات می توان گفت که مساجد، محل خوبی برای وحدت محسوب می شود.
گرامیداشت این روز با توجه به اهمیت مساجد در عرصه های مختلف اجتماعی، هنری، فرهنگی، سیاسی و عبادی یک وظیفه مهم و خطیر است و پاسداشت شایسته آن، رسالت فعالان مسجدی، ائمه جماعات و اقشار مختلف مردم به شمار می آید.
برنامه های مختلفی برای هفته جهانی مساجد، تدارک دیده می شود اما مهم تر از آنها، خروجی آن باید باشد که چه نتایجی حاصل شد و بازخورد آن در جامعه، چه میزان است و هر چه این میزان، بالاتر باشد بی شک به جامعه آرمانی، نزدیک تر می شویم.
مساجد در عرصه های مختلف دوران پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم)، فعالیت داشت که اکنون برخی از آنها رو به فراموشی گذاشته که می طلبد نسبت به احیای آنها، کمر همت بست.
یادمان نمی رود که مساجد در پیروزی انقلاب و دوران هشت سال دفاع مقدس چه برنامه ها و فعالیت هایی داشتند و در زمان حاضر، حافظ و انتقال دهنده آن دستاوردهای عظیم هستند و همچنین در برابر هجمه های مختلف دشمنان، مقاومت و پایداری می کنند.
هر شخصی با توجه به فطرت پاک خود به مساجد، خانه خدا سوق می یابند اما مهم تر تداوم و ماندن در این مکان پاک است و آینده سازان جامعه با تعهد مسجدی به ارائه خدمات بپردازند.
آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، امروز (31 مرداد) همزمان با روز جهانی مساجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: 31 مردادماه، سالروز جنایت رژیم غاصب صهیونیست نسبت به مقدسات اسلامی و ادیان آسمانی بوده و روز به آتش کشیده شدن بخشی از مسجد القصی از سوی رژیم اسرائیل و اهانت به قبله اول مسلمانان است.
وی اظهار کرد: سزاوار است که همه اهل توحید، خداپرستان و مسجدی ها نسبت به غده سرطانی اسرائیل در بلاد اسلامی، ابراز تنفر داشته باشند و برای وحدت، مسلمانان تلاش کنند.
آیت الله معلمی تصریح کرد: مسلمانان اگر امت واحده بودند چنین فرصت و امکانی جهت توهین به مقدسات دینی، پیش نمی آمد چرا که اعتقادات و موارد مقدس در دین برای هر ملت، بخشی از نوامیس مورد احترام، محسوب می شود.
امام جمعه قائمشهر بیان کرد: مساجد در فرهنگ دینی و نظام اسلامی از مقدس ترین محل های اجتماع به شمار می آید که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) از مسجد به عنوان سنگر یاد کردند.
وی ابراز کرد: قداست، احترام و حرمت مساجد لازم است چرا که هدایت این پایگاه های دینی به سوی حق بر کسی پوشیده نیست بنابراین اهل ایمان باید نسبت به تکریم آن، توجه ویژه داشته باشند تا شاهد خروجی های مناسب باشیم.
آیت الله معلمی گفت: شیاطین و اعمال آنها برای تخریب مراکز تجمع تلاش می کنند و در مقابل مسلمانان باید با صف واحده در برابر تهاجمات فرهنگی، پایداری کرد.
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما