مهندسی جنگ ها و سرمایه گذاری آن، پیشه سیاستمدران آمریکایی

خبرگزاری شبستان: بی شک، ثبات و امنیت در منطقه با سیاست ها و منافع آمریکا و غرب در تضاد است؛ چرا که اقتصاد آنها بر پایه دو رکن اصلی تولید سلاح و عرضه آن به منطقه و دیگری سرقت و غارت ثروت های آن ها پس از درگیری مبتنی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ خبرگزاری "اوقات الشام" در مقاله ای به قلم "خیام الزعبی" نوشت: گروه تروریستی «داعش» دست پرورده غرب و مزدوران آنها در منطقه است، طوری که «ویلیام انگدال» کارشناس استراتژیک «آمریکا» بر نقش جنایتکارانه این کشور در ایجاد گروه «داعش»، آموزش و مسلح کردن آنها تاکیدکرد که برای ایفای نقش در ایجاد آشوب و هرج و مرج در منطقه خاورمیانه و تجزیه آن به عنوان مقدمه ای برای ایجاد رژیم های نژاد پرستانه و فرقه گرا به کار گرفته است. هدف «آمریکا» از ورای تجاوز به «سوریه»، خلاص شدن از زرادخانه نظامی آن و تضعیف توانایی ارتش عربی سوری  از خلال تلاش برای از بین بردن اتحاد استراتژیک بین «سوریه » با «ایران» و «حزب الله» است تا از طریق برنامه های تضمینی، امنیت «رژیم اسرائیل» را حفظ کند.

شکی نیست که مهندسی جنگ و سرمایه گذاری آن، حرفه «آمریکا» و متحدان آن برای صادرات  انبارهای سلاح خود می باشد. پس از ایجاد فضای آشوب و تجزیه، قراردادهای تسلیحاتی  گسترش می یابد و همزمان با شدت بحران ها و جنگ های منطقه ای، قراردادهای فروش اسلحه نیز دو برابر می شود. نخستین شاهد از حقایق پنهان در ورای قراردادهای تسلیحاتی، وجود نقشه «ژئو جنگ افزار» است که جهان را به مناطق تحت نفوذ و بازارهای اسلحه ابرقدرت ها تقسیم می کند. به همین دلیل شاهد هستیم که نخستین حامی بحران ها و جنگ های منطقه ای، «آمریکا» است تا انبارهای سلاح خود را تخلیه و سودآوری کند.

پس از گذشت این همه سال از جنگ «سوریه»، سلاح و مهمات پیشرفته فراوانی در دست «داعش» وجود دارد که به وسیله آنها می تواند با ارتش کشورهای بسیاری مقابله کند. اما پرسش های بی شماری در ارتباط با منابع این سلاح ها و چگونگی دست یابی به آنها مطرح می شود. پاسخ به گوشه ای از این پرسش ها از طریق اشارات کارشناسان و محققان نظامی امکان پذیر است، سلاح و مهمات موجود در دست گروه های مسلح افراطی در «سوریه» از شرق و مرکز اروپا به دست آنها می رسد. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط گروهی از روزنامه نگاران در شبکه گزارش های تحقیقی بالکان  (BIRN) ، کشورهای اروپای شرقی در طول چهار سال گذشته قرارداهای فروش اسلحه به ارزش بیش از یک میلیارد یورو با کشورهای خاورمیانه بستند که گذرگاه ورود سلاح به «سوریه» هستند.

روزنامه انگلیسی «گاردین» اشاره کرد که هزاران مسلسل، خمپاره و راکت انداز و سلاح های ضد تانک از طریق خط عرضه جدید سلاح از بالکان با گذر از شبه جزیره عربستان و کشورهای همسایه «سوریه» به دست گروه های مسلح افراطی در این کشور می رسد.

در همین راستا، گروه تروریستی «داعش» به عنوان پروژه سرمایه گذاری «آمریکا» برای ایجاد تفرقه و هرج و مرج بیشتر، ترسیم جغرافیای سیاسی مطابق با منافع نفتی این کشور و افزایش قراردادهای تسلیحاتی به شمار می آید. شاید این موضوع، تمایل «آمریکا» نسبت به افزایش طول عمر این گروه تروریستی را تقویت می کند، چرا که اگر «داعش» تهدیدی برای «اردن» و کشورهای عربی حوزه خلیج باشد، «آمریکا» قراردادهای تسلیحاتی بی شماری با این کشورها بسته و علاوه بر ان با افزایش مشارکت ارتش خاورمیانه در جنگ با تکفیری ها، تقاضا برای سلاح و مهمات جنگی «آمریکا» نیز بالا می رود. به این ترتیب، «داعش» یک طرح جنگی استثماری است که منجر به بهبود تولید و فروش سلاح های آمریکایی شده است.

با توجه به آنچه گذشت، روشن می شود که طرح خاورمیانه جدید، در حقیقت، قالبی برای حوادث جدید منطقه است. بنا بر این ثبات و امنیت در منطقه با سیاست های آمریکا و منافع آن در تضاد  می باشد چرا که اقتصاد آن بر پایه دو رکن اصلی استوار است: یکی تولید سلاح و عرضه آن به منطقه برای دامن زدن به درگیری و اختلافات و دیگری سرقت و غارت ثروت منطقه در تمام اشکال آن.

خلاصه اینکه «آمریکا» از خشونت هاو ناآرامی های موجود در منطقه ناراحت نیست زیرا از آن به عنوان یک ابزار استراتژیک برای تسلط بر جهان از طریق تقسیم هرکشور و تکه تکه کردن آن بهره می برد. برخلاف اعلام «آمریکا» در مقابله با «داعش»، این گروه تروریستی یک امتیاز استثماری است و کارخانه های سلاح «آمریکا» و غرب، انگیزه های قوی برای رشد و گسترش صنعت خود دارند

کد خبر 566930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha