سرمایه گذاران خارجی در صنعت ایران

خبرگزاری شبستان: معاونان وزیر صنعت در خصوص سرمایه گذاری خارجی در صنعت ایران نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، پس از اجرایی شدن برجام و برداشته شدن تحریم ها شرکت های بزرگ خارجی تمایلشان به سرمایه گذاری در اقتصاد ایران را نشان دادند و در این میان یکی از بخش های مورد استقبال سرمایه گذاران خارجی بخش صنعت ایران بود که وزارت صنعت نیز با تعیین خط و خطوطی به استقبال از این سرمایه گذاری ها پرداخت.

در همین رابطه امروز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از امکان مشارکت سرمایه گذاری برای اتباع خارجی در مناطق ویژه اقتصادی خبر داد و گفت: این امکان، از مشوق های سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی است.

همچنین شب گذشته معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر حفظ منافع ملی، گفت: مشارکت با سرمایه گذاران خارجی را فقط در امر تولید می پذیریم نه اینکه فقط خریدار کالاهای خارجی باشیم.

محمدرضا فیاض شامگاه چهارشنبه در نشست خبری در گرگان با بیان اینکه در این راه ایستادگی می کنیم تا به رستگاری در حوزه تولید برسیم، اضافه کرد: رفع چالش های های پیش رو در حوزه تولید نیازمند صبر، حوصله و همت همگانی است.

وی رونق صنعتی و راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی کوچک نیمه تعطیل را یکی از برنامه های اصلی و محوری وزارت صنعت بیان کرد و این موضوع را تکلیفی دانست که در راستای تحقق عملی شعار سال و اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد.

طبق خبر ایرنا، فیاض، یکی از نیازها را سرمایه گذاری بیان کرد و افزود: در این حوزه باید در داخل و از نظر جلب اعتماد عمومی ،سرمایه گذاران را ترغیب کنیم تا سرمایه خود را در حوزه تولید وارد کنند و با توجه به این که میزان این سرمایه گذاری ها جوابگوی کشور نیست، لذا باید بنحوی که منافع ملی نیز لحاظ شود به سمت تامین منابع مالی و سرمایه گذاری از سوی منابع خارجی نیز باشیم.

وی به تصمیم جدی دولت در حفظ منافع و حیثیت ملی در جذب سرمایه های خارجی اشاره کرد و گفت: روشی اتخاذ شده تا کسانی که قصد دارند برای همکاری به کشور ما بیایند برای سرمایه گذاری و تولید وارد شوند و در امر تولید با بخش داخلی شریک شوند.

معاون وزیر صنعت ادامه داد: درحوزه سرمایه گذاری خارجی ، ما آمادگی برای خرید نداریم بلکه آمادگی همکاری برای تولید مشترک داریم.

کد خبر 566835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha