به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از کرمان، در آستانه 31 مرداد، روز صنعت دفاعی، جمعی از مدیران ادارات تابعه وزارت دفاع در استان، امروز(28 مرداد) پس از غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای کرمان، با حضور در خانواده شهید ناصر اسلامی نیا، با خانواده تنها شهید صنعت دفاعی استان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار حجت الاسلام افضلی، مسئول فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی نیروها مسلح استان، در سخنانی با اشاره به اینکه آنچه خداوند برای یک انسان درنظر گرفته کرامت و بزرگواری است و زمینه رسیدن به آن نیز فراهم است؛ تصریح کرد: هوشیار کسی است که مجاهدت های مهم را انجام دهد تا به این کرامت برسد.
وی ادامه داد: شهداء قیامی انجام دادند که با درایت و فهم و پشت پا زدن به همه علایق بود و خالصانه جلو رفتند و بزرگترین رسالت ما این است نگذاریم هدف و انگیزه واقعی شهید پایمال شود و باید حرمت خون شهدا را با اعمال خود حفظ کنیم و خانواده های شهدا این امتحان را خوب پس دادند و کمتر خانواده ای داریم که بدحجاب و یا منحرف باشد و اکثر خانواده های شهدا، پیرو ولایت و رهبری و خط شهدا هستند.
فرح انگیز طهمورثی، همسر شهید هم در این دیدار با اشاره به اینکه آن شهید هنگام شهادت تنها 26 سال داشت؛ افزود: ناصر در سال 41 در شهربابک به دنیا آمد و در سال 67 در اثر انفجار خمپاره در محل کار به شهادت رسید.
وی با بیان اینکه او همیشه از خدا می خواست اگر قرار است جانباز و یا اسیر شود؛ خداوند شهادت را نصیب او کند زیرا ممکن است ظرفیتِ آن دو حالت را نداشته باشد و نتواند سپاسگزار باشد؛ اظهار داشت: او دانشجوی ماشین ابزار بود و بعدها در کارخانه الحدید کرج مسئول کنترل کیفیت و پس از آن در شیراز مسئول مونتاژ بود.
طهمورثی افزود: در شیراز که بودیم شهر مرتب مور اصابت بود و شرایط سختی را گذراندیم تا اینکه پس از آن به کرمان آمدیم و او در کارخانه خودکفائی مسئول مهمات شد و «منور» می ساخت که مسیر را روشن می کرد تا رزمندگان پیشروی کنند.
وی با اشاره به اینکه با ناصر شرط کرده بودم اگر جبهه رفت باید مرا با خود ببرد؛ افزود: او تقریباً در 4 عملیات از جمله فتح المبین هم شرکت داشت. عاشق امام بود و تحمل این را نداشت که برای امام(ره)اتفاقی بیفتد. ما هم وقتی یتیم واقعی شدیم که امام رفت.
همسر شهید اسلامی نیا در بیان خصوصیات این شهید گفت: بسیار مؤدب و عاشق دعای کمیل بود؛ نماز اول وقت را بسیار اهمیت می داد و من هم پس از شهادت او، بچه ها را به نماز اول وقت مقید کردم و سعی کردم تا آنان با روحانیت احساس نزدیکی کنند.
وی ادامه داد: وقتی همسرم شهید شد، حمزه 4 سال داشت و فاطمه را 4 ماهه باردار بودم. امروز فاطمه پزشک شده و حمزه مهندسی الکترونیک و فوق لیسانس حقوق دارد و الحمدلله که هم عروس و هم داماد خوبی هم نصیبم شده و عنایات شهید در ازدواج آنان دیدم.
طهمورثی که عمیقاً باور به حضور معنوی و امدادهای شهید از بعد از شهادت او تاکنون دارد؛ تصریح می کند که امروز تنها حامی واقعی خانواده شهدا و کسی که ملاک و معیارها برای ایشان مهم است رهبری است و آرزو می کنم ایشان به سلامت باشند.
نظر شما