خبرگزاری شبستان-گروه اقتصادی: نام اقتصاد مقاومتی را که می شنوی ذهنت به سمت کارخانه های عظیم می رود و فکر می کنی که بنای اقتصاد مقاومتی را تنها سرمایه گذاران داخلی و خارجی می توانند بسازند غافل از این که دست های پینه بسته کارگرانی که روستا ها را آباد می کنند خشت هایی طلایی در بنای اقتصاد مقاومتی به کار می گذارد.کارگرانی که در شهر مدیر هستند و در روستا خاک پای اهالی می شوند شبانه روز برای خودشان پروژه می تراشند تا دیوارهای بنای اقتصاد مقاومتی را بالا ببرند. پای خاطرات یکی از همین مدیران کارگر نشسته ایم تا از تلاش های شبانه روزی اش برایمان بگوید.
ابراهیم فنایی 47 ساله که به واسطه کارشناسی ارشد الهیاتش سرپرست دانشگاه فرهنگیان عترت اسلام شهر شده چند سالی است در گروه طلایه داران ظهر حضور پیدا کرده تا در اردوهای جهادی به انجام عملیات عمرانی برای آباد سازی مناطق محروم بپردازد.
او می گوید: چون در یک خانواده مذهبی به دنیا آمدم علاقه مند به انجام کارهای خیر بودم و برای همین راهی اردوهای جهادی شدم و هرچه قدر هم در عملیات های بیشتری حضور پیدا می کردم انگیزه ام برای ادامه این راه بیشتر می شد. فقط هم تلاش برای رفع فقر اقتصادی نبوده و تا کنون با دادن مشاوره های تحصیلی، علمی و روانشناسی هم تلاش کرده ام مشکل گشای اهالی مناطق محروم باشم.
فنایی به ارتباطش با کودکان، جوانان و نوجوانان پل عباس در حومه پیشواز در شرق تهران اشاره می کند و می گوید: مثلا در این اردو ما بیشتر از عملیات های عمرانی به دادن مشاوره های علمی در مورد مسائل روز و پاسخ دادن به سوالاتی که در ذهن آن هاست می پرداختیم و گاهی با دادن هدایایی جزئی در مباحث فرهنگی دلشان را شاد می کردیم. حتی گاهی مشاوره های کوچک ما باعث می شد خانواده ای جان تازه به خود بگیرد.
این جانباز 15 درصد خاطره ای کوتاه از اقداماتشان نقل می کند و به یاد می آورد جوانی در یک روستا را که به دلیل اعتیاد پدرش دچار سرخوردگی شده بود و از خانه خارج نمی شد اما زمانی اعضای طلایه داران ظهور برای ساختن حمام به خانه آن ها رفتند او با دیدن همت این جوان ها تحت تاثیر قرار گرفت و در عرض دو ساعت کل کارهای ریز معماری خانه روستاییشان را انجام داد.
فنایی در مورد تاثیر این عملیات های کوچک عمرانی بر توان اقتصاد مقاومتی کشور معتقد است که در جاهایی که دولت یا مسئولین یا وقت نداشته اند یا توان رسیدگی نداشته اند این عملیات های عمرانی می تواند موجب آبادسازی مناطق محروم شود. عملیات هایی که با کمک و توان جسمی افراد در اردوهای جهادی و حمایت مالی خیرین انجام می شود.
او در پایان با تاکید براین نکته که در همه این عملیات ها و اردوها می توان شاهد ایمان و ایثار جوانان بسیجی بود می گوید: بارها افرادی که از سوی اردوهای جهادی مورد کمک واقع شده اند خودشان هم به جمع ما پیوسته اند و در کمک به مناطق محروم دیگر نقش های موثری ایفا کرده اند.
نظر شما