بخش سلامت استان سمنان هیچ پروژه ناتمامی را برای مدیران بعدی نخواهد گذاشت

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان گفت: بخش سلامت در این استان هیچ پروژه عمرانی و بهداشتی، درمانی ناتمامی را برای دولت بعد و مدیران بعدی نخواهد گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛مهدی شادنوش امروز(26 مرداد) در نشست با خبرنگاران با اشاره به اقدامات دولت در زمینه حوزه سلامت گفت: طرح تحول نظام سلامت در تمام بخش های درمان، بهداشت و آموزش از کارنامه بسیار قابل قبولی برخوردار است.

 

وی با اشاره به  تاکیدات ویژه رئیس‌جمهور در خصوص اتمام کار اجرایی پروژه‌ها در همین دولت، ادامه داد: ساخت ١٥ طرح جدید در سال جاری شامل کلینیک های ویژه، خوابگاه و شبکه های بهداشتی و درمانی در استان سمنان شروع شده که ظرف سه ماه آینده این طرح ها به اتمام می رسد.

 

شادنوش با بیان اینکه کلینیک تخصصی، دو خوابگاه دانشجویی، شبکه‌های بهداشتی،درمانی در سایت‌های مسکن مهر سمنان، گرمسار، دامغان، مراکز مراقبت سلامت و... از مهمترین پروژه‌های قابل بهره برداری تا پایان دولت یازدهم هستند افزود: به جز پروژه بزرگ مرکز درمانی سوانح و سوختگی و سرطان که اجرایی شدن و تکمیل آن نیازمند اعتبارات زیادی است همه پروژه‌های باقی‌مانده از دولت قبل عملیاتی و به بهره‌برداری رسیده است.

 

حوزه سلامت با سیاست گره نخورد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان حوزه سلامت، را حوزه خدمات رسانی عنوان کردوافزود: نباید افراد این حوزه را به سیاست گره بزنند.

 

وی با اشاره به سیاسی کردن حوزه سلامت توسط عده ای در استان سمنان، اظهار کرد: برخی از افراد سیاسی استان می خواهند با نفوذ در حوزه سلامت، آن را سیاسی جلوه دهند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر اینکه  مسئولان و افراد سیاسی برای منافع شخصی و گروهی خود نباید از حوزه سلامت استفاده ابزاری کنند اظهارداشت: یکی از بزرگترین خیانت ها، سیاسی کردن حوزه سلامت است بنابراین افراد برای منافع شخصی و گروهی نباید از حوزه سلامت استفاده ابزاری کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه ادعایی مبنی بر عدم وجود مشکل در حوزه سلامت وجود ندارد عنوان کرد:حوزه سلامت به نقدسازنده معتقد نیازمند است؛ اما نباید آن را به نگاه‌های سیاسی آلوده کرد.

 

شادنوش با بیان اینکه درآستانه قرار داشتن انتخابات سال آینده هستیم گفت: از آنجایی که اقدامات حوزه سلامت از دستاوردهای مهم دولت و نظام است احتمال دارد در ماه های آینده به علت انتخابات مورد هجمه قرار بگیرد.

 

وی با بیان اینکه بهداشت و درمان با مهم‌ترین مسائل زندگی بشری سروکار دارد تصریح کرد: اگر حوزه سلامت به مسائل غیر کارشناسانه آلوده شود؛ همه متضرر می‌شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایگاههای مراقبت و شبکه ها سلامت استان سمنان 100 درصد در تملک علوم پزشکی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان به  توجه ویژه علوم پزشکی این استان به ایجاد پایگاه‌های مراقبت سلامت اشاره داشت وادامه داد: اگر چه آغاز کار برخی از این پایگاه‌ها با هدف تداوم خدمات‌دهی به مردم در بناهای استیجاری شروع شد، اما با تلاشی که صورت گرفته امروز 100 درصد پایگاه‌های مراقبت سلامت در تملک دانشگاه علوم پزشکی این استان قرار دارند.

 

وی راه‌اندازی این پایگاه‌ها را در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن طرح پزشک خانواده ارزیابی و خاطرنشان کرد: برای اجرایی شدن کامل طرح پزشک خانواده نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم  و از جمله این پایگاه‌های مراقبت سلامت در مناطق شهری و روستایی هستیم که دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در همین راستا، همه زیرساخت‌های لازم را ایجاد کرده است.

 

شاد نوش داشتن زیر ساخت مکانیزه قوی را لازمه  پایه گذاری پزشک خانواده برشمردوافزود: به همین منظور برای اجرایی شدن این طرح همه پایگاهها از شهر تا روستا آماده هستند.

 

دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان در كاهش سزارين در سراسر کشوررتبه اول را کسب کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان از احراز رتبه برتر این استان در راستای كاهش سزارين بار اول در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد وافزود: هدف برنامه ترويج زايمان طبيعي، ارتقاي سلامت مادران و نوزادان است.

 

 وی با بیان اینکه کل زایمان از 37.4درصد در سال 92 با افزایش 24.3درصدی به 46.5درصد در سال 94 افزایش‌یافته  اضافه کرد: زایمان طبیعی در مادران بارداري اول که از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد دانشگاه در برنامه فوق است، از 72.7درصد در سال 92 با افزایش 13.3درصدی به 82.4 درصد در سال 94 افزایش‌یافته است.

 

وی ادامه داد: مادران بارداري اول درصورتی‌که بار اول سزارین شوند، گرچه بنا به اندیکاسیون می‌توانند تجربه زایمان طبیعی را داشته باشند، ولی با توجه به افزایش میزان مخاطرات، پذیرش زایمان طبیعی از طرف بیمار با استرس زیادی همراه بوده و لذا منجر به افزایش سزارین می‌شود بنابراین شاخص سزارین‌های مادران باردار بار اول از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که خوشبختانه با اجرای طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با کاهش چشمگیری مواجه بوده است.

 

شادنوش گفت: زایمان با شیوه سزارین به‌طور متوسط 9 درصد در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان کاهش‌یافته است.

 

کاهش پرداختی هزینه از بیمار مهمترین دستاورد برنامه تحول نظام سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان با اشاره به مزایای اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان در استان سمنان خاطرنشان کرد: اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور را بر اساس ابلاغ سیاست‌های کلی نظام سلامت توسط مقام معظم رهبری صورت گرفته است.

 

وی افزود: مهم‌ترین هدف اجرای این طرح ، ارتقای شاخص‌های سلامت برای دستیابی به جایگاه نخست در منطقه و افزایش امید به زندگی و حفظ و ارتقای سلامت در کشور بوده است.

 

شادنوش اضافه کرد: مهمترین دستاورد برنامه تحول نظام سلامت، کاهش پرداختی هزینه از بیمار بوده است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دولت یازدهم را از موفق‌ترین دولت‌ها در حوزه سلامت دانست و گفت: خدمات‌دهی دولت در این بخش به‌گونه‌ای بوده که این دغدغه مقام معظم رهبری که در حوزه سلامت به گونه‌ای عمل شود که بیمار جز بیماری خود، دغدغه دیگری نداشته باشد، به‌طور کامل محقق شده است.

 

وی با ارائه آمار رسمی از تغییرات ایجاد شده در شاخص‌های بهداشتی و درمانی کشور و به‌ویژه استان سمنان به مقایسه این آمار با ادوار گذشته و حتی برخی کشورهای توسعه‌یافته پرداخت و افزود: خدمات دولت یازدهم در این سه سال که در واقع خدمات مجموعه نظام مقدس اسلامی به عموم مردم محسوب می‌شود، خدماتی ماندگار و شایسته تقدیر بوده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مسیر اشتباه آموزشی با بازمهندسی دانشکده‌ها اصلاح شد

شادنوش با اشاره به اینکه در گذشته در حوزه‌های آموزشی مسیر اشتباهی را در پیش گرفته بودیم افزود: خوشبختانه این مسیر اشتباه با بازمهندسی دانشکده‌ها در دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان اصلاح شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان با بیان اینکه در مسیر اشتباه گذشته چند دانشکده موازی در یک دانشگاه وجود داشت،گفت: این رویه با بازمهندسی دانشکده‌ها، جابجایی برخی رشته‌ها و تجدیدنظر کارشناسانه در برخی مسائل آموزشی، هم‌اکنون اصلاح شده و از مهرماه امسال با پذیرش دانشجو، شاهد افزایش کارایی و تقویت فرآیندهای آموزشی در این دانشگاه خواهیم بود.

 

وی از اضافه شدن 10 رشته جدید به رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد اضافه کرد: هفت رشته از این 10 رشته جدید مربوط به تحصیلات تکمیلی و دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا است.

 

شادنوش همچنین به افزایش 30 هزار مترمربعی فضای  آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اشاره داشت وافزود:در این چند ساله شاهد تحولات اساسی در جهت تقویت دانشگاه‌ علوم پزشکی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی، فرهنگی و اجتماعی بودیم.

 

24 متخصص دندانپزشک در سطح استان سمنان فعالیت دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان سمنان با اشاره به اینکه در سال 92 متخصص دندانپزشک در سمنان وجود نداشت، افزود: درحال حاضر 24 دندان پزشک در استان سمنان مشغول به فعالیت هستند.

 

شادنوش همچنین تصریح کرد:به حضور و فعالیت متخصص دندانپزشک در مرکز استان اکتفا نشده  بلکه هر روز در دامغان متخصصین در آنجا خدمات ارائه می دهند و بزودی در گرمسار هم این امر صورت خواهد گرفت.

 

وی درخصوص فعالیت مراکز طب کار در استان سمنان نیز گفت: دراین استان یک وظیفه حاکمیتی داریم و باید آنچه که نیازجامعه است را فراهم کنیم که در راستای حمایت از صنعت نیز این اتفاق افتاده است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به تاسیس مراکز طب کار در شهرستان های گرمسار و سمنان اظهارداشت: قدرت انتخاب به صنایع داده شد که خودشان یا بخش خصوصی قرار داد ببندند و یا ما همان خدمات را با کیفیت با هزینه دولتی برایشان فراهم می کنیم.

 

 

کد خبر 566404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha