به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سید محمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت گلستان، امروز (26 مرداد) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرانه درمانی کشور یک هزار و 800 دلار است، گفت: 8 درصد از تولید ناخالص داخلی سهم بهداشت و درمان است در صورتی که قبلا و در دولت قبلی 4 درصد بوده است.
وی افزود: باید از طریق رسانه ها از نقش مردم به عنوان بازیگر توانمند در تنظیم بازار سلامت استفاده کنیم و آموزش داده شوند.
حسینی از اجرای نرم افزار پرونده الکترونیک سلامت به صورت پایلوت کشوری در استان خبر داد و تصریح کرد: این طرح از اول مهرماه در سطح روستاهای استان اجرایی می شود.
وی ادامه داد: این نرم افزار در تمامی مراکز بهداشتی درمانی نصب می شود و در اختیار پزشک خانواده قرار می گیرد. در این نرم افزار پزشکان خانواده می توانند تعیین کنند فرد مراجعه شده به کدام پزشک متخصص مراجعه کند.
فعالیت 255 پزشک خانواده در مراکز بهداشتی درمانی
مدیرکل بیمه سلامت گلستان اظهارداشت: پزشک به صورت الکترونیک اقدامات پزشکی انجام شده بر روی بیمار و مراجعات مردم را در این پرونده ثبت می کند.
وی همچنین با بیان اینکه مراکز ارجاع سعی می شود از مراکز دولتی شروع شود، خاطرنشان کرد: مرکز بهدشات استان قول داده تا پایان شهریور 5 مرکز و کلینیک تخصصی را در استان ایجاد کند.
حسینی تعداد پزشکان خانواده فعال در مراکز بهداشتی درمانی را 255 نفر اعلام کرد و افزود: بیمه سلامت از طریق مرکز بهداشت به این پزشکان حقوق می دهد و با نظارت بیمه سلامت در رسوتاها مستقر هستند و فعالیت می کنند.
راه اندازی مرکز تماس در اداره کل بیمه سلامت استان
وی در ادامه از راه اندازی مرکز تماس در اداره کل بیمه سلامت استان خبر داد و گفت: این مرکز تماس از اول آبان در بیمه سلامت راه اندازی می شود تا بیمه شدگان مشکلات خود را از طریق این مرکز هوشمند اعلام کنند.
حسینی افزود: مرکز تماس به عنوان ابزاری برای توانمندسازی جامعه در نظر گرفته شده است.
وی، خلاقیت، تعالی، بهبود مستمر و احترام را 4 محور اساسی در ارزش های محوری سازمان بیمه سلامت بیان کرد و گفت: جامعه ما به سمت سالمندی در حال حرکت است و هزینه درمان فرد زیر 20 سال 9 دهم درصد، 35 ساله، یک واحد، 55 تا 65 سال 3 واحد و 85 به بالا 10 درصد است.
71 درصد جمعیت استان بیمه سلامت هستند
مدیرکل بیمه سلامت گلستان افزود: از کل جمعیت استان یک میلیون و 300 هزار نفر بیمه سلامت هستند که 71 درصد جمعیت استان را شامل می شود.
وی با اشاره به اینکه در سال 94 بالغ بر 5 میلیون و 300 هزار مراجعه از طریق بیمه سلامت به مراکز طرف قرارداد صورت گرفته است، اظهارداشت: در این مدت، 250 هزار نفر در استان به حساب بیمه سلامت در بیمارستان ها بستری شدند.
ماهانه ۲۳۰ میلیارد ریال برای بیمه شدگان سلامت هزینه می شود
حسینی اضافه کرد: برای این تعداد مراجعه، دو هزار و 797 میلیارد ریال برای بیمه سلامت در سال 94 هزینه شد. که در ماه 233 میلیارد ریال برای بیمه شدگان را شامل می شود.
وی یادآور شد: ماهیانه 30 میلیارد ریال از مردم جهت بیمه سلامت جمع آوری و ۲۰۰ میلیارد ریال هم از خزانه دولت برای پرداخت آن دریافت می شود.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان افزود: به طور متوسط هزینه پرداخت بیمه سلامت به کل پزشکان استان یک میلیارد تومان و داروخانه ها ماهانه 3 میلیارد تومان است. که در حوزه داروخانه ها تا فروردین، پزشکان تا دی ماه و بیمارستان ها تا شهریور 94 پرداخت شده است.
1200 موسسه طرف قرارداد بیمه سلامت است
به گفته وی، به طور متوسط هزینه پرداخت تا سه ماه به روز است و از این بیشتر به روز نیست.
حسینی در خصوص بیمه تکمیلی، افزود: بچه های زیر 14 سال کل کشور برای پر کردن دندان 6 تحت پوشش بیمه سلامت هستند مه مرکز بهداشت ماهیانه با هماهنگی آموزش و پرورش به مدارس سر می زند.
وی همچنین گفت: اگر چنانچه افرادی در شهرها زندگی می کنند و در حال حاضر فاقد هر گونه پوشش بیمه ای درمان هستند برای تمدید تا زمان بیماری بعدی صبر نکنند بلاکه از اکنون اقدام کنند.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان خاطرنشان کرد: یک هزار و 200 موسسه طرف قرارداد بیمه سلامت است و یکصد و 35 مرکز بهداشتی در دهستان های استان مستقر هستند.
نظر شما