اشتغال پایدار در کنار افزایش تولید، نیازمند صنایع تبدیلی است

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان شمالی، تحقق اشتغال پایدار را ضمن توجه به افزایش تولید به ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی وابسته دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمدرضا صالحی، استاندار خراسان شمالی، امروز 25 مردادماه جاری در هفتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گفت: هر اندازه مواد اولیه در استان تولید شود، بر درآمد استان تاثیر مثبت خواهد گذاشت، بنابراین برای اشتغال پایدار، ضمن توجه به افزایش تولید باید ایجاد صنایع تبدیلی را هم مد نظر قرار داد.

 

وی عنوان کرد: تکمیل زنجیره تولید در استان یک امر ایده آل است اما در صورت نبود امکان برای عملیاتی شدن آن، دلیلی برای کاهش تولید نداریم، بلکه باید با توجه به امکانات و ظرفیت های استان در این زمینه کار کرد.

 

صالحی با اشاره به اینکه افزایش تولید و در کنار آن تکمیل زنجیره تولید مورد قبول همه است، افزود: خراسان شمالی می تواند برای مواد اولیه دیگر استان ها، صنعت ایجاد کند و خود را محدود به تولیدات داخل استان نکند.

 

وی اظهار کرد: پروژه هایی که در حوزه اقتصاد مقاومتی تعریف می شود باید دارای 2 ویژگی باشد، نخست اینکه پروژه ای که جدید تعریف می شود، می بایست اثرگذاری آن را در رشد و توسعه اقتصادی استان مشخص کرد.

 

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: همچنین پروژه هایی که در گذشته تعریف و بخشی از آن اجرا شده است باید با تغییر شیوه و بهره گیری از تکنولوژی جدید، سرعت اجرای آن افزایش باید.

 

صالحی درباره طرح توسعه گردشگری استان که از سوی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی پیشنهاد شده بود تا در زمره طرح های اقتصاد مقاومتی قرار گیرد، گفت: تدوین سند توسعه گردشگری طبیعی و فرهنگی خراسان شمالی ضروری است اما این سند باید راجع به نحوه ایجاد شغل، درآمد و اقتصاد مقاومتی، تبدیل گردشگر ورودی استان به گردشگر مقصدی و... برنامه عملیاتی داشته باشد.

 

وی عنوان کرد: برای بررسی این طرح از بخش اقتصاد مقاومتی خارج و به کارگروه پژوهش ارجاع می شود تا میزان اثرگذاری اجرای طرح در افزایش درآمد استان، افزایش گردشگر و... مشخص شود.

 

این مقام ارشد دولت در استان گفت: مطلبی که مدیران باید به آن توجه کنند، این است که هدف صرف ارائه آمار نباشد که در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چند طرح مصوب شد، بلکه باید اثر طرح ها را در زندگی مردم، میزان درآمد و افزایش درآمد برای مردم و استان بررسی و مشخص شود.

 

صالحی با تاکید بر اینکه تمام جوانب کار در پروژه ها و طرح ها باید لحاظ شود تا وقت کمتری در چنین جلسه ای صرف شود، افزود: برخی طرح های ارائه شده در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان باید به کارگروه های اقتصادی و پژوهش برای بررسی بیشتر ارجاع شود.

 

بر اساس این گزارش؛ در این جلسه از 2 طرح پیشنهادی جهادکشاورزی استان مبنی بر روش های نوین آبیاری و توسعه و حمایت از نوغان داری، فقط طرح روش های نوین آبیاری مصوب شد و طرح های توسعه و حمایت از نوغان داری و تدوین سند توسعه گردشگری طبیعی و فرهنگی استان و تکمیل و راه اندازی واحدهای صنعتی استان با ملاحظات آمایشی به کارگروه های مربوطه ارجاع شد.

 

کد خبر 566104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha